1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support EVO 4G full bars connection is SLOW

Discussion in 'Android Devices' started by bowt1eguy01, Nov 5, 2010.

  1. bowt1eguy01

    bowt1eguy01 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Nov 5, 2010

    Nov 5, 2010
    1
    0
    5
    Since yesterday my connection on 4G is holy crap slow. Ran a speed test, local server. I'm getting 108kbps down, and 70kbps up.

    I've ran it several times, and it's always in that ball park, with the upload varying the most by a couple hundred. I've rebooted several times, with no success.

    Any suggestions?

    Thanks

    HTC EVO
    Android 2.2
     

    Advertisement

  2. Frisco

    Frisco =Luceat Lux Vestra=
    Rank:
    None
    Points:
    1,343
    Posts:
    22,479
    Joined:
    Jan 19, 2010

    Welcome to Android Forums, bowt1egy.

    Your question has been moved to the Evo 4G support area for you.
     
  3. Rigmaster

    Rigmaster Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,584
    Joined:
    May 4, 2010

    May 4, 2010
    1,584
    220
    143
    It's probably tower signal, not your Evo.
     
  4. toomuchgame441

    toomuchgame441 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,081
    Joined:
    Oct 24, 2009

    Oct 24, 2009
    1,081
    78
    128
    I know what the OP is talking about but my speeds were a bit faster. With full signal I would only get 500kbps down and maybe 650kbps up, it was wierd. It only last about a week and a half and then my speeds were normail. Like Rig suggested, it may just be the towers in your area.
     
Tags:

Share This Page

Loading...