1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support exchange forward issue

Discussion in 'Android Devices' started by ddsivils, Jan 6, 2012.

  1. ddsivils

    ddsivils Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jan 6, 2012

    Jan 6, 2012
    5
    0
    5
    My VP has a Droid charge. When he forwards and email from exchange corporate sync internal to anyone, the Header info is missing, but the text is not. It LOOKS like he sent the message, but its a forward. help?
     

    Advertisement

  2. ddsivils

    ddsivils Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jan 6, 2012

    Jan 6, 2012
    5
    0
    5
    Sooo it looks like 109 people have reviewed, but now one has any tips?
     
  3. Bozz5384

    Bozz5384 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    223
    Joined:
    Jun 19, 2011

    Jun 19, 2011
    223
    11
    38
    I personally don't understand exactly what is missing. Can you post a screen shot or a copy of an inert email that this has happened to?

    My charge is synced with Exchange for work and all works really good, except my replies all seemed to be in plain text (not html) format for a while.
     
  4. ddsivils

    ddsivils Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jan 6, 2012

    Jan 6, 2012
    5
    0
    5
    instead of looking like this:
    -----Original Message-----
    From: David
    Sent: Monday, January 23, 2012 11:18 AM
    To: David Sivils
    Subject: FW: Droid

    Ever come up with anything on my issue with forwarding details not showing up on emails that I forward from my phone? Had one today that came across a little more abrupt than I would have wanted.

    It looks like this:

    Ever come up with anything on my issue with forwarding details not showing up on emails that I forward from my phone? Had one today that came across a little more abrupt than I would have wanted.

    It just does it sporadically, usually at an inopportune moment.
     
  5. Bozz5384

    Bozz5384 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    223
    Joined:
    Jun 19, 2011

    Jun 19, 2011
    223
    11
    38
    Mine seems to do that sometimes, but never really looked at whether it is on my Gmail acct or my work acct using Exchange. Will pay attention and report back if I can make it happen.
     
  6. ddsivils

    ddsivils Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jan 6, 2012

    Jan 6, 2012
    5
    0
    5
    Thanks for looking in to it and trying to help me.
     
  7. Bozz5384

    Bozz5384 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    223
    Joined:
    Jun 19, 2011

    Jun 19, 2011
    223
    11
    38
    Alright, I just did a test....

    Using my stock email app that came with my Charge, ANY forwards of emails end up turning out like crap. NO header info, and weirds it up.

    I even tried going and doing some editing on the forward... and that made it worse!

    Sounds like you will need to look at 3rd party email apps and find one that does forwarding well... I doubt its Exchange or if you could do anything about it IF it is anyway.

    Beyond that, I don't know. Sorry.
     
    ddsivils likes this.
  8. ddsivils

    ddsivils Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jan 6, 2012

    Jan 6, 2012
    5
    0
    5
    Well, I appreciate you trying. Sounds like it's a quirky prob.
     
  9. Bozz5384

    Bozz5384 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    223
    Joined:
    Jun 19, 2011

    Jun 19, 2011
    223
    11
    38
    No problem, sorry I wasn't more of a help.
     

Share This Page

Loading...