1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Experimental Stock Build .2233 -Latest Bionic Leak discussion

Discussion in 'Android Devices' started by xmr405o, Jun 21, 2012.

  1. PowerBomb

    PowerBomb Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    542
    Joined:
    Jul 7, 2010

    Jul 7, 2010
    542
    104
    93
    Chicago
    Yes, from 2231 I did the process all over again, the FXZ back to 902, accept OTA update for 905, then flashed 2233 from stock recovery. As I was all over the internet tonight downloading files and getting whatever else I needed, I saw a few people saying that they are working on making it possible to flash directly from the first ICS leak to the second one, but the FXZ process seems painless to me so I just went ahead and did it the long way, and I don't know how true it is that they will ever figure out how to do that. Right now, going all the way back to 902 is how to get onto the second leak.


    Also used the Razrs Edge tool to root tonight (had never bothered to root the first leak), that utility worked perfectly well and had my phone rooted in two minutes.
     

    Advertisement

    goldz28 likes this.
  2. goldz28

    goldz28 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    319
    Joined:
    Jun 21, 2010

    So there is no need to use P3's pathsaver, Just use the .902 fxz and rsdlite and we are good to go?
     
  3. PowerBomb

    PowerBomb Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    542
    Joined:
    Jul 7, 2010

    Jul 7, 2010
    542
    104
    93
    Chicago
    I did not mess with any pathsaver tools. I believe I saw one or two people even suggesting NOT to use that method. So yes just keep it simple and use RSD Lite and 902 FXZ.
     
  4. goldz28

    goldz28 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    319
    Joined:
    Jun 21, 2010

    Awesome, thanks for the info :thumb:
     
  5. draexo

    draexo Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    37
    Joined:
    Jan 8, 2011

    Jan 8, 2011
    37
    9
    16
    health care related
    Myrtle Beach, SC , USA
    This is the leaked file that will take you from .905 STOCK to 6.7.2233 (ICS 4.0.4)
    You must be on .905 stock to use this.
    You must flash from STOCK RECOVERY.
    It is recommended that you do not use Safestrap with this leak.

    The recommended method is to FXZ back to .902 then take the OTA to .905 then flash from Stock Recovey.

    Link to the file is here: Blur_Version.5.9.905.to6.7.2233.XT875.Verizon.en.US.zip - Google Docs

    MD5 is : d4f9bc75285681a8c9b6e637f7dba98e
     
    DanDroide, xmr405o and OutOfPhase like this.
  6. dautley

    dautley Android Expert
    Rank:
     #76
    Points:
    253
    Posts:
    1,822
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    1,822
    501
    253
    Dickson, TN.
    I just took the ICS plunge, fxz to .902 took the .905 update ota, wiped data just to be safe and flashed ICS 2233. Just activated and letting it download stuff from the market, will root and see where we are at when its done. :)

    I can already see a lot of bloat that's going to have to go away, but as I'm going to have to FXZ back to .902 anyway to get back on the upgrade path when the final comes out it's no big deal.
     
  7. Lars

    Lars Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,439
    Joined:
    Mar 24, 2010

    I wonder if it is GSM enabled like the Razr now? I'm not sure I want to trade unlocked GSM for ICS though. Since Verizon 3G/4G data never works I can stick an ATT card in and have service LOL.
     
  8. beefyy

    beefyy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    201
    Joined:
    May 3, 2010

    May 3, 2010
    201
    30
    43
    Accounting
    Boston
    I flashed to ICS yesterday and just flashed back to .902.
     
  9. DanDroide

    DanDroide Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    580
    Joined:
    Nov 23, 2009

    I think I understand the rest but what are you supposed to do with the MD5 stuff, whatever it is? Thx
     
  10. thetingster

    thetingster Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    504
    Joined:
    Dec 27, 2009

    Dec 27, 2009
    504
    31
    88
    Top Secret
    Utah, USA
    Maybe I spoke too soon. Does anyone else have a problem (on 2233) with text messaging contact pics not displaying?
     
  11. SirEagle

    SirEagle Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    712
    Joined:
    Feb 21, 2010

    Feb 21, 2010
    712
    81
    78
    Akron, Ohio
    Why?
     
  12. dautley

    dautley Android Expert
    Rank:
     #76
    Points:
    253
    Posts:
    1,822
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    1,822
    501
    253
    Dickson, TN.
    MD5 is a hash or checksum to check the file you downloaded against what it should be to ensure it hasn't been tampered with. A excellent free program along with a full explanation of what it is and how to use it is available here WinMD5 Free - Windows MD5 Utility Freeware
     
    DanDroide likes this.
  13. xmr405o

    xmr405o Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    4,166
    Joined:
    Dec 7, 2009

    Dec 7, 2009
    4,166
    1,185
    333
    No issues here with contact pics. However, there's bugs with webtop, ffc camera showing up sideways in the gallery and some icons are a little small. Nothing big... knock on wood.
     
  14. dautley

    dautley Android Expert
    Rank:
     #76
    Points:
    253
    Posts:
    1,822
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    1,822
    501
    253
    Dickson, TN.
    Been on and playing with ICS all day and I hate to say it but I kind of liked Motoblur. Also like many others have reported my CPU is clocked to the same old 1000Mhz, not 1200Mhz.
    Still, all in all, a vast improvement!:)
     
  15. dautley

    dautley Android Expert
    Rank:
     #76
    Points:
    253
    Posts:
    1,822
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    1,822
    501
    253
    Dickson, TN.
    It also seems that their is a image stabilization setting in the camera that in grayed out, at least for me.
     
  16. dautley

    dautley Android Expert
    Rank:
     #76
    Points:
    253
    Posts:
    1,822
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    1,822
    501
    253
    Dickson, TN.
    To ensure it can be done I imagination, no way would I have taken the ICS leak without a sure fire way to get back on the official upgrade path.
     
  17. goldz28

    goldz28 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    319
    Joined:
    Jun 21, 2010

    It's video stabilization, if you switch to video its not greyed out
     
  18. SirEagle

    SirEagle Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    712
    Joined:
    Feb 21, 2010

    Feb 21, 2010
    712
    81
    78
    Akron, Ohio
    I wondered if he had issues with ICS.
     
  19. dautley

    dautley Android Expert
    Rank:
     #76
    Points:
    253
    Posts:
    1,822
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    1,822
    501
    253
    Dickson, TN.
    No real issues here so far, camera stays sideways and I've heard of some intermittent webtop issues, but everything seems rock solid to me.
     
  20. dautley

    dautley Android Expert
    Rank:
     #76
    Points:
    253
    Posts:
    1,822
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    1,822
    501
    253
    Dickson, TN.
    Okay thanks, I honestly don't use the camera much. After installing ICS is the first time I've even messed with it :)
     
  21. goldz28

    goldz28 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    319
    Joined:
    Jun 21, 2010


    I had no idea it was there till you mentioned it. I use mine for car cruises if I don't feel like breaking out my dslr
     
  22. goldz28

    goldz28 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    319
    Joined:
    Jun 21, 2010

    I'm on 33 and webtop ui keeps crashing.
     
  23. xmr405o

    xmr405o Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    4,166
    Joined:
    Dec 7, 2009

    Dec 7, 2009
    4,166
    1,185
    333
    Mine is clocked at 1200. I wonder why some are clocked at 1000? Also looks like a reboot helped fix the small icons. Have you tried a reboot to see if that fixes your CPU. Won't hurt to try.
     
  24. AurJohn

    AurJohn Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    115
    Joined:
    Aug 16, 2010

    Aug 16, 2010
    115
    13
    38
    Aurora, CO
    Other than losing my music and titanium backup folders during 905-902-905-2233 somehow, this is the greatest thing to have happened to my bionic! Cant stop playing with it
     
  25. OutOfPhase

    OutOfPhase Premium Member
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,023
    Joined:
    Dec 7, 2010

    Dec 7, 2010
    4,023
    2,149
    523
    Retired Lineman
    Tampa, FL
    try a different launcher like apex. it should fix the weptop crash.
     

Share This Page

Loading...