1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Extract a system APP from a Lenovo A60

Discussion in 'Android Lounge' started by Crake, Nov 10, 2011.

  1. Crake

    Crake Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    85
    Joined:
    Aug 26, 2011

    Aug 26, 2011
    85
    8
    16
    Portugal
    Good!

    On my Lenovo A60 have a fantastic Status Bar because it allows me without leaving any program that is in use, to turn on/off WiFi, Bluetooth, GPS, Data, Silent, Vibrate, Airplane, etc..

    My wife has other equipment Android (GSmart G1345) but does not came with this fantastic option.

    Searched almost everything (!!!) over the net for this application to install, but nothing.

    I thought it might be possible to retrieve it from the Lenovo and install it on the Gsmart, but do not know how I will do it because it is a system application, and i don't know much on Androids.

    Btw, they are both Rooted.

    Does anyone can give me a hand?

    Thanks in advance.
     

    Advertisement

  2. jerofld

    jerofld Fixing stuff is not easy
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    7,687
    Joined:
    May 10, 2011

    May 10, 2011
    7,687
    4,270
    313
    Male
    I fix stuff
    Over there <points>
    Crake likes this.
  3. eyebeam

    eyebeam Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,417
    Joined:
    Nov 6, 2009

  4. Crake

    Crake Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    85
    Joined:
    Aug 26, 2011

    Aug 26, 2011
    85
    8
    16
    Portugal
    Thanks for your suggestion, but i have already tried that, but unfortunately the buttons don't work on the status bar.

    It will work like i want if the system is rooted. Otherwise it will not.
     
  5. Crake

    Crake Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    85
    Joined:
    Aug 26, 2011

    Aug 26, 2011
    85
    8
    16
    Portugal
  6. Yeahha

    Yeahha Usually off topic
    Rank:
    None
    Points:
    813
    Posts:
    10,472
    Joined:
    Jul 29, 2010

    Jul 29, 2010
    10,472
    4,693
    813
    ...
    FG
    Do you know what the system app is?
     
  7. eyebeam

    eyebeam Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,417
    Joined:
    Nov 6, 2009

    No, I don't believe it will. You'd need to make room on one of your home screens. Sorry, that's the best I could come up with.

    Edit: OK, I found one other that, if I understand what it is you want correctly, may be what you're looking for. Take a look at - Notification Toggle - Android app on AppBrain And, it's even free!
     
    Crake likes this.
  8. Crake

    Crake Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    85
    Joined:
    Aug 26, 2011

    Aug 26, 2011
    85
    8
    16
    Portugal
    Yes, it is "SystemUI.apk"
     
  9. chanchan05

    chanchan05 The Doctor
    Rank:
     #25
    Points:
    1,108
    Posts:
    15,157
    Joined:
    Jun 30, 2011

    Jun 30, 2011
    15,157
    4,828
    1,108
    Male
    How exactly do they not work on the status bar? You can put them in but they dont respond?
     
  10. jerofld

    jerofld Fixing stuff is not easy
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    7,687
    Joined:
    May 10, 2011

    May 10, 2011
    7,687
    4,270
    313
    Male
    I fix stuff
    Over there <points>
    Uhmm...don't just go and copy that over. You have a high potential of seriously screwing up your phone's ROM. If I were you, I'd go and read up on how to make NANDroid backups and how to use custom recoveries before even attempting to move over SystemUI.apk. And probably would be a good idea to get a copy of the ROM for the phone, too.
     
  11. cha_indian

    cha_indian Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    32
    Joined:
    Jan 10, 2011

    Jan 10, 2011
    32
    1
    16
    Guys, my phone has suddenly developed a problem with 'Settings' function not working. When i touch it never launches..... I want to re-install the firmware... can anyone tell me which is the most stable and rooted firmware version out there ?
     

Share This Page

Loading...