1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Fab's wifi fix

Discussion in 'Android Devices' started by Rodeojones, Jun 19, 2010.

  1. Rodeojones

    Rodeojones Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    411
    Joined:
    Apr 21, 2010

    Apr 21, 2010
    411
    47
    43
    Bloomer, WI
    Anyone try to use Fab's wifi fix on another ROM? Specifically, on one of JRummy's Froyo ROM? I'm getting that "scanning" thing whenever I try to connect to a new network and I thought I might try the fix as it's still on my SD card.
     

    Advertisement

  2. StingRay

    StingRay Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    161
    Joined:
    Nov 23, 2009

    Nov 23, 2009
    161
    18
    38
    Dallas
    I believe someone in the original wifi fix thread did mention they tried in on the JRummy ROM (Kanga?) and it worked....give it a try!
     
  3. nerdrage

    nerdrage Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    May 17, 2010

    May 17, 2010
    3
    0
    5
    where is the fix?
     
  4. GirLuvsDroid

    GirLuvsDroid Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,307
    Joined:
    Jan 5, 2010

    Jan 5, 2010
    1,307
    515
    213
    Corporate & Securties Attorney
    Wilmington, DE
  5. BucYouUp68

    BucYouUp68 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    373
    Joined:
    Nov 10, 2009

    Nov 10, 2009
    373
    27
    43
    System Admin
    Florida
    I tried it, No Worky on Kangerade
     

Share This Page

Loading...