1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support facebook problem

Discussion in 'Android Devices' started by icemanbergkamp, May 17, 2010.

  1. icemanbergkamp

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Apr 10, 2010

    Apr 10, 2010
    8
    0
    5
    facebook has been working fine up until this afternoon. now, when i select the 'news feed' icon it says 'loading user info...' and takes me to me to the information section of my profile

    i cant for the life of me work out why this is happening nor how i can correct it so that it actually displays me news feed?!
     

    Advertisement

  2. Mike_M

    Mike_M Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    39
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    39
    4
    16
    I am having this problem too. Must be a Facebook issue
     
  3. Lol mahmood

    Lol mahmood Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    85
    Joined:
    May 3, 2010

    May 3, 2010
    85
    9
    16
    I gave up on the useless installed Facebook app and mostly access my Facebook pages via the Internet browser. I couldn't pick up messages, view my profile, update notifications or (often) see the news feed.
     
  4. Ettventer

    Ettventer Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    43
    Joined:
    Mar 19, 2010

    Mar 19, 2010
    43
    16
    18
    Yeah, using facebook is something I've hated since I got my HTC Desire. The app sucks, using it on the web fails a lot of the time, etc. Just not having a good experience with facebook.
     
  5. steveroe

    steveroe Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    18
    Joined:
    May 16, 2010

    May 16, 2010
    18
    2
    36
    This happened to me late last night, back to normal again this morning so must have been a glitch with the facebook api somewhere.
     
  6. StevenSeed

    StevenSeed Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    396
    Joined:
    Apr 9, 2010

    Apr 9, 2010
    396
    30
    63
    Male
    Network Analyst
    South Yorkshire, UK
    I can confirm this happened to me too last night, but strangely a reboot of my phone sorted it out.

    If in doubt, reboot the bugger!
     
Tags:

Share This Page

Loading...