1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Facebook sync solution (needed) [Root]

Discussion in 'Android Devices' started by Superflash, Feb 13, 2012.

  1. Superflash

    Superflash Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Feb 13, 2012

    Feb 13, 2012
    6
    0
    5
    Hey guys, long time listener, first time caller etc.

    Got my Gnex rooted and running CM9 Kang, with Trinity Kernal. Everything is going lovely, apart from the obvious ICS problem with synchronising Facebook contacts with the people app.

    I know people have had success with flashing Modaco's rom, however I like my setup at the moment. Is there a way to add synching functionality to my current rom without having to install another?
     

    Advertisement

  2. binary visions

    binary visions Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,334
    Joined:
    May 14, 2010

    May 14, 2010
    3,334
    1,443
    413
  3. Superflash

    Superflash Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Feb 13, 2012

    Feb 13, 2012
    6
    0
    5
    I had haxsync before, I'm looking to actually enable the official facebook sync. Has anyone found a way to flash that capability into a rom?
     
  4. prostang

    prostang Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    102
    Joined:
    Dec 22, 2011

    Dec 22, 2011
    102
    14
    58
    The apex rom has it
     
  5. chrlswltrs

    chrlswltrs Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    6,727
    Joined:
    Nov 12, 2009

    Nov 12, 2009
    6,727
    1,795
    333
    Male
    Private Security
    Seattle
    CM9 doesn't have it? It should CM7 has it and that was one of the things they purposely fixed when google removed that functionality in gingerbread.

    Try uninstalling facebook and downloading it again from the market.
     
  6. ebe3692

    ebe3692 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    154
    Joined:
    Nov 18, 2011

    Nov 18, 2011
    154
    294
    88
  7. 8.5x11

    8.5x11 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    49
    Joined:
    Apr 27, 2010

    Apr 27, 2010
    49
    8
    16
    Im running AOKP M3 and with the stock Facebook app from the Marketplace I got all my contacts to sync just fine. There were a few duplications but that's happened to me on every phone when I've synced Facebook...
     
  8. Techno Tonis

    Techno Tonis Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    129
    Joined:
    Jun 1, 2011

    Jun 1, 2011
    129
    31
    43
    Same setup as you and I can't do it for some reason
     
  9. chrlswltrs

    chrlswltrs Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    6,727
    Joined:
    Nov 12, 2009

    Nov 12, 2009
    6,727
    1,795
    333
    Male
    Private Security
    Seattle
    For duplicate contacts just pick one -> menu -> edit -> menu -> join -> choose the duplicate. Then the duplicates will be merged into 1 contact on your list and all the info combined
     
  10. Wrapup

    Wrapup Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Dec 21, 2011

    Dec 21, 2011
    2
    0
    5
    Does it automatically update the pictures as someone changes it?
     
Tags:

Share This Page

Loading...