1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Support fastboot and andriod 1.0 driver

Discussion in 'Android Devices' started by kivingorni, Oct 20, 2009.

  1. kivingorni

    kivingorni Member
    Thread Starter
    5

    Oct 15, 2009
    8
    0
    5
    really now i have problem i but the nandriod on sd card and i copy the files on android on c but when i power the galaxy in fastboot it asked me for android 1.0 driver and i try to use the drivers that come with sdk 1.0 and 1.5 and 1.6 but no way and after few second the mobile make restart automatically (i turns the usb debug on ) and after restart the windows detect unknown device what i have to do ???
     

    Advertisement

  2. Rastaman-FB

    Rastaman-FB Well-Known Member
    313

    Sep 11, 2009
    6,113
    1,010
    313
    UK
    there is a way and it does work as everyone who had problems said exactly the same as you and then after persistence got it working using the various guides repeated throughout this forum

    sorry im not being very helpfull just there are tons of topics like this and everyone who has posted them has resolved it using the same methods
     
  3. MichaelW

    MichaelW Well-Known Member
    43

    Oct 6, 2009
    364
    26
    43
    The drivers in the 1.5 SDK did not work for me, there is another copy of those drivers posted somewhere on here that have a modified .inf file for it to correctly pick up the Galaxy.

    It did take some persistence uninstalling and reinstalling drivers for me, but I got it working in the end.
     
  4. kivingorni

    kivingorni Member
    Thread Starter
    5

    Oct 15, 2009
    8
    0
    5
    i don't want to be bad but if there is solution and i try find it and i didn't find it ... why no one show me the link for it ???????????
     
  5. Cougar

    Cougar Well-Known Member
    38

    Aug 28, 2009
    420
    16
    38
    Geek
    Lancashire, England
    Because we'd have to search for it too, which is no easier for anyone else than it is for you?
     
  6. MichaelW

    MichaelW Well-Known Member
    43

    Oct 6, 2009
    364
    26
    43
  7. kivingorni

    kivingorni Member
    Thread Starter
    5

    Oct 15, 2009
    8
    0
    5
    thank you very much MichaelW , i found it before you post but i am very very very thankful
     
  8. kivingorni

    kivingorni Member
    Thread Starter
    5

    Oct 15, 2009
    8
    0
    5
    done done done after long time of working but i have one qustions :
    the sound of the beginning was gone on cellcom logo?????
     

Share This Page

Loading...