1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Finally got one

Discussion in 'Android Lounge' started by captiluva, Sep 10, 2010.

  1. captiluva

    captiluva Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    7
    Joined:
    Sep 9, 2010

    Sep 9, 2010
    7
    0
    25
    ny
    Hello all, just bought my captivate today. I came from a Blackberry Curve. i had to add a new line in order to avoid paying the full price since i wasn't eligible for an upgrade yet. happy with my phone so far. Just have to figure out how to get all of my contacts to my captivate. suggestions r welcome:D
     

    Advertisement

  2. Martimus

    Martimus One bite at a time...
    Rank:
    None
    Points:
    843
    Posts:
    19,535
    Joined:
    Jul 9, 2010

    Jul 9, 2010
    19,535
    4,045
    843
    Male
    Engineer
    'neath a cactus
    Welcome to the Android Forums!
     
    captiluva likes this.
  3. Leftyguy

    Leftyguy Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,668
    Joined:
    Jul 25, 2010

    Jul 25, 2010
    2,668
    102
    163
    Oregon Coast
    Hi - Welcome to the Android Forums - Cheers ;)
     
    captiluva likes this.
  4. Steven58

    Steven58 Reformed PH
    Rank:
     #4
    Points:
    3,933
    Posts:
    32,959
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    32,959
    25,351
    3,933
    Male
    I want to welcome you on behalf of the Android Team! If you need anything PM me! :D
     
    captiluva likes this.
  5. captiluva

    captiluva Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    7
    Joined:
    Sep 9, 2010

    Sep 9, 2010
    7
    0
    25
    ny
    Thanks everyone. Soooo, i think i did something wrong in my excitement to start using my new phone. smh!! i forgot to transfer my contacts from my BB and i wiped the phone. i was able to restore it from the BB Desktop Manager, but i don't know how to move it to the Captivate. I REALLY don't want to type everything all over again. oye!!!
     
  6. Steven58

    Steven58 Reformed PH
    Rank:
     #4
    Points:
    3,933
    Posts:
    32,959
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    32,959
    25,351
    3,933
    Male
    i don't know BB but if you can transfer the BB addys to gmail, you will be able to then sync it with your phone. I will move this to the BB section. I know folks will be able to help you there. :)
     
    captiluva likes this.
  7. YaBoiD

    YaBoiD Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    390
    Joined:
    Mar 21, 2010

    Mar 21, 2010
    390
    115
    88
    Lauderdale, FL
    You'll need Google Sync for blackberry then go into the options & select sync contacts. When you resync your google account on your Android device, all your contacts should be there.
     
    captiluva likes this.
  8. captiluva

    captiluva Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    7
    Joined:
    Sep 9, 2010

    Sep 9, 2010
    7
    0
    25
    ny
    Thanks everyone. i figured it out. now all my contacts is on the phone and on my gmail account. i noticed that we now have address book online with att, but since my contacts are already linked to google....it won't back up on the att server. hmmm.. anyway, what have i done so far...downloaded launcher pro plus, some games and the clock and weather widget. that's about it. love my phone!!! :D
     

Share This Page

Loading...