1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General First Real Problemon my Eris.....

Discussion in 'Android Devices' started by Solidis, Jan 7, 2010.

  1. Solidis

    Solidis Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    87
    Joined:
    Nov 21, 2009

    Nov 21, 2009
    87
    0
    35
    Time Warner Cable
    Torrance Ca
    I don't know if anyone else had these problem before.. But i was on my phone talking to my GF.. For about 15 min.. And all of a sudden my phone freezes and restarts .. Then a black screen shows up after the android boot comes up .. and says " No Service" in white letters.... Then my phone restarts again and its working fine.. But anyone else had the same problem.. Its the first time..
     

    Advertisement

  2. snorge

    snorge Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    337
    Joined:
    Nov 20, 2009

    Nov 20, 2009
    337
    14
    38
    that happened to me once recently but I think it had to do with an app I had installed, unfortunately I'm not sure which one cause I was playing with a few new ones at the same time.
     
  3. Peaser

    Peaser Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    103
    Joined:
    Dec 5, 2009

    Dec 5, 2009
    103
    8
    36
    My husband's phone did that once, but he has some weird apps on his phone. I pulled the battery and it restarted fine and hasn't done it again.
     
  4. Murphy

    Murphy Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    67
    Joined:
    Dec 7, 2009

    Dec 7, 2009
    67
    5
    16
    My wife's did that just the other day. Talked to Verizon tech support and since it was within the 30 day refund time frame she had it replaced. It did work fine for the day after it happened prior to shipping it off to the online company we got it from.
     
  5. pandalee

    pandalee Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    50
    Joined:
    Jan 8, 2010

    Jan 8, 2010
    50
    1
    16
    NOLA
    this happened to me as well. I had an anti-virus app installed. Once I uninstalled it, no more issues.
     

Share This Page

Loading...