1. Download our Official Android App: Forums for Android!

flash 10.1 not installing

Discussion in 'Android Devices' started by thegremlin, Jan 2, 2011.

  1. thegremlin

    thegremlin Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Aug 8, 2010

    Aug 8, 2010
    35
    3
    16
    India
    when I try to install flash 10.1 frm the market it says installation was not done....even tried installing via SD card...whts happening?
     

    Advertisement

  2. Fish-Bone

    Fish-Bone Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    23
    Posts:
    78
    Joined:
    Apr 23, 2010

    Apr 23, 2010
    78
    38
    23
    Student Brand Manager
    Vilnius, Lithuania
    Im not sure, but... Ain't it pre-installed on Froyo already?
     
  3. jhaunton

    jhaunton Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    4
    0
    5
    No Flash 10.1 is not part of Froyo - it is a separate install. It seems to have been pulled from the market (presumable casue it was buggy) and the .apk you can obtain will not install for me either - I think perhaps because it is region specific (I am in AU). I guess we must wait for Adobe to fix and release.
     
  4. thegremlin

    thegremlin Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Aug 8, 2010

    Aug 8, 2010
    35
    3
    16
    India
    Tht would explain it.... any idea when they r gonna release it?
     
  5. M0ffe

    M0ffe Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Aug 25, 2010

    Aug 25, 2010
    35
    2
    16
    It's adobe, so it could take anything from days to years...
     
  6. NX3

    NX3 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    68
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    68
    6
    16
    Flash 10.1 for Android isn't compatible for the CPU in the HTC Legend, we aren't ever going to get it. Check the specs on Adobe page or google, you'll find plenty of reference to the Legend / CPU we have , not getting Flash.
     
  7. M0ffe

    M0ffe Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Aug 25, 2010

    Aug 25, 2010
    35
    2
    16
    Ah, I forgot Adobe specializes in writing non-portable code :)
     
Tags:

Share This Page

Loading...