1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support flash to sprint ??

Discussion in 'Android Devices' started by tcxripstah, Dec 1, 2011.

  1. tcxripstah

    tcxripstah Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    55
    Joined:
    Sep 7, 2010

    Sep 7, 2010
    55
    1
    16
    just a question for any of you pros that know the answer to it ... can i flash the thunderbolt to be used with sprints network ??
     

    Advertisement

  2. Papadroid

    Papadroid Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    1,139
    Joined:
    Jan 21, 2010

    Jan 21, 2010
    1,139
    281
    183
    Tampa, FL
    Even if it could be done both Sprint and Verizon will not activate a phone that was not designed for their network.

    Edit: And Sprint does not have LTE yet so there would be major RIL issues in setting this phone up for Sprint.
     
  3. Yeahha

    Yeahha Usually off topic
    Rank:
    None
    Points:
    813
    Posts:
    10,472
    Joined:
    Jul 29, 2010

    Jul 29, 2010
    10,472
    4,693
    813
    ...
    FG
    I've seen reports of people flashing to cricket but no confirmations or "how to" information.
     
  4. Rebel908

    Rebel908 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    3
    Joined:
    Dec 6, 2011

    Dec 6, 2011
    3
    0
    25
    Just to echo Papadroid, just because Sprint and Verizon use CDMA, does't mean you can flash. You would need the RIL's for Sprint's 3G network (which in my opinion is SLOW) and then you'd have to do a lot of work to get the Thunderbolt to work.

    Also, again, Sprint doesn't have LTE and even when it did, you'd have to do the same thing all over again, which is time consuming to say the least.

    To wrap it up: No, its not within the realm of happening.
     
  5. jr313

    jr313 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    194
    Joined:
    Jan 26, 2010

    Jan 26, 2010
    194
    33
    63
    delivery man
    Detroit, MI
    Nope it cant and wont happen. sprint and verizon dont allow for each others phones to be activated on the others lines.
     

Share This Page

Loading...