1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Flashing Optimus S to Optimus M??

Discussion in 'Android Devices' started by stackboi_tank, Nov 13, 2011.

  1. stackboi_tank

    stackboi_tank Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    31
    Joined:
    Sep 5, 2011

    Sep 5, 2011
    31
    0
    15
    How can you flash a lg optimus S to Metro MANUALLY?
     

    Advertisement

  2. yahhboy

    yahhboy Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    786
    Joined:
    Sep 3, 2011

    Sep 3, 2011
    786
    86
    78
    FL
    Well you have to pay the 40 dollars to get your meid put in the system so there is no way of doing it completly on your own, try the Howard forums theres more stuff on fully flashing to metro on there :D but imo that doesn't really seem like it is worth the trouble just to get an optimus on metro
     
  3. stackboi_tank

    stackboi_tank Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    31
    Joined:
    Sep 5, 2011

    Sep 5, 2011
    31
    0
    15
    Ok, if I pay metro to flash it, is there anyway to get pic msg and web manually?
     
  4. AndroidHogs

    AndroidHogs Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    612
    Joined:
    Aug 25, 2011

    Aug 25, 2011
    612
    62
    88
    Male
    Tuckerman, AR
    Can't he just get a Meid from a metro phone and use qpst to change it??
     
  5. yahhboy

    yahhboy Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    786
    Joined:
    Sep 3, 2011

    Sep 3, 2011
    786
    86
    78
    FL

    Yeah I guess that could work, but isn't that considered cloning which is a big no-no?
     
  6. AndroidHogs

    AndroidHogs Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    612
    Joined:
    Aug 25, 2011

    Aug 25, 2011
    612
    62
    88
    Male
    Tuckerman, AR
    he can destory the other phone. so then there wont be nothing to clone..:D
     
  7. ShinySide

    ShinySide Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,504
    Joined:
    Jul 30, 2011

    Jul 30, 2011
    5,504
    2,680
    313
    Palm Bay, Florida
    Thats illegal as sh*t buddy. Thats like swapping the Vin numbers out on a car.

    And the discussion of it is against Android Forums rules and guide lines.
     

  8. I'm pretty sure ghost rider was joking. Hense the Smiley face. Lol
     
  9. yahhboy

    yahhboy Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    786
    Joined:
    Sep 3, 2011

    Sep 3, 2011
    786
    86
    78
    FL

    Like I said go on howard forums for metro there seem to be some good guides there for flashing and getting everything working with androids :D I think you have to be rooted though ;)
     
  10. AndroidHogs

    AndroidHogs Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    612
    Joined:
    Aug 25, 2011

    Aug 25, 2011
    612
    62
    88
    Male
    Tuckerman, AR
    I was joking... I wouldn't talk about illegal activity or even do illegal activity
     
  11. yahhboy

    yahhboy Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    786
    Joined:
    Sep 3, 2011

    Sep 3, 2011
    786
    86
    78
    FL
    I just found a new way to flash phones to Metro, everything works except the camera.
    1. Go into qpst and change none of the settings, then go on your phone and place in airplane mode.
    2. Order one of these: Metro super flasher tool
    3. And pick any of the ones listed on this sites, you can customize! Network Infrastructure molecular bonder
    4. Once you have the above two things activate your metro super flasher tool and open the network infrastructure bonder, get your Optimus S and go through the special flashing process which comes with the super flasher tool. In the end you should end up with something more or less like this::D[​IMG]
    Still working on a camera fix (experimenting with hinges ;))
    lol
    Ok but seriously heres the link: MetroPCS flashing a sprint lg optimus to metro pcs? :D
    EDIT:Now that I read it I think one of the posters on there is you soo that was a waste a time, but did you find my guide helpful? ;)
     
    stackboi_tank likes this.
  12. stackboi_tank

    stackboi_tank Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    31
    Joined:
    Sep 5, 2011

    Sep 5, 2011
    31
    0
    15
    Thanks ill check it out
     
Tags:

Share This Page

Loading...