1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root flashing ShabbyMod in Ubuntu

Discussion in 'Android Devices' started by benwalburn, Jul 15, 2011.

  1. benwalburn

    benwalburn Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    435
    Joined:
    Mar 31, 2011

    Mar 31, 2011
    435
    68
    53
    Computer Repair
    I finally have a computer (woot!) but it runs Ubuntu 11.04. I am very new to it, and would like to know how I can flash new versions of ShabbyMod to my Prevail while running it, seeing as what is included in the zip is a .exe

    Thank you

    (btw, I will soon start theming if all goes well)
     

    Advertisement

  2. Shabbypenguin

    Shabbypenguin Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    623
    Posts:
    5,385
    Joined:
    Mar 28, 2011

    Mar 28, 2011
    5,385
    5,071
    623
    Male
    its not an exe, its a batch script.. and.....! since i use linux myself i dont leave my brothers behind ;)

    linux-mac-0.9.sh is what your looking for :p (its in the zip)
     
  3. benwalburn

    benwalburn Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    435
    Joined:
    Mar 31, 2011

    Mar 31, 2011
    435
    68
    53
    Computer Repair
    My apologies, I have not yet downloaded 0.9 to this computer and my memory is hazy of my previous flashes. It is coming back.

    Now that that is done, I can go back to trying to figure out why the computer thinks java isn't installed (wish me luck, I'm setting up Android SDK)
     
  4. trenchkato

    trenchkato Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    507
    Joined:
    Jul 9, 2011

    Jul 9, 2011
    507
    127
    93
    Atlanta, Georgia
    u need java Jdk i think it is called... not just the runtime....
     
  5. benwalburn

    benwalburn Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    435
    Joined:
    Mar 31, 2011

    Mar 31, 2011
    435
    68
    53
    Computer Repair
    I installed the JDK, that's the problem. It thinks it isn't installed when I try to run the ./android command
     

Share This Page

Loading...