1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Root FlyX not Installing

Discussion in 'Android Devices' started by DrWurm, Sep 6, 2010.

  1. DrWurm

    DrWurm Well-Known Member
    Thread Starter
    16

    Aug 15, 2010
    58
    7
    16
    Student/intern
    Cal Poly: San Luis Obispo
    So I rooted my phone for the first time tonight straight from the 2.2 leak to root. I downloaded all the appropriate backup apps and ROM Manager. I used ROM manager to download FlyX 0.1 Final, and selected make a backup of existing ROM and clear data/cache when the download completed. After hitting okay, the phone does not reboot into any special mode, it just simply does a normal reboot. All my settings are still fine, and the root's intact; I just don't have FlyX.

    Any thoughts?

    Jason
     

    Advertisement

  2. D13

    D13 Well-Known Member
    143

    May 28, 2010
    2,088
    234
    143
    Elkridge, Maryland
    Did you install the updated bootstrap
     
    DrWurm likes this.
  3. DrWurm

    DrWurm Well-Known Member
    Thread Starter
    16

    Aug 15, 2010
    58
    7
    16
    Student/intern
    Cal Poly: San Luis Obispo
    Derp. Had the app installed, but forgot to click the button. Thanks, Install worked out fine.
     
  4. brackett5

    brackett5 Well-Known Member
    36

    Nov 6, 2009
    162
    3
    36
    When I go into recovery I get an error can't mount dev/sdcard/mmcblk0. Anyone know what I have done wrong?? I followed all.the steps to install the rom. Like I said one its in recovery that's the message I get. I was rooted on 2.1before updating to leaked 2.2. I can't remember but didn't someone say something about a .bin file?

    Please HELP!!!!!!
     
  5. adiliyo

    adiliyo New Member
    6

    Apr 8, 2010
    3
    1
    6
    try updating the bootstrapper program, the original release causes this (at least it did on my phone) but the update solves that issue
     
  6. D13

    D13 Well-Known Member
    143

    May 28, 2010
    2,088
    234
    143
    Elkridge, Maryland
    same thing happened to me, make sure you have the updated bootstrap
    here
     
  7. Piiman

    Piiman Well-Known Member
    143

    May 28, 2010
    2,333
    153
    143
    details details :D
     
  8. brackett5

    brackett5 Well-Known Member
    36

    Nov 6, 2009
    162
    3
    36
    The new bootstrap worked. Thanks cause its running very nicely.
     
  9. Naters

    Naters Member
    5

    Dec 7, 2009
    9
    0
    5
  10. Naters

    Naters Member
    5

    Dec 7, 2009
    9
    0
    5

Share This Page

Loading...