1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support For those getting the 'Yellow Triangle' when applying OTA from T-Mobile

Discussion in 'Android Devices' started by TheBrit, Jun 18, 2010.

  1. TheBrit

    TheBrit Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,188
    Joined:
    Aug 25, 2009

    Aug 25, 2009
    1,188
    114
    143
    UK
    I had this and found the solution within the forum of the T-Mobile UK web site.

    Flash your G2/Hero from the latest version for T-Mobile from the HTC UK support web site. Do this even if you are on that version already. After flashing and the phone is booting up it will grab the update and install just fine. When it's worked your build number will be 2.73.110.91

    Make sure you have the latest version of HTC Sync too.
     

    Advertisement

  2. dpw65

    dpw65 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jan 11, 2010

    Jan 11, 2010
    5
    0
    5
    thanks mate, following your instructions worked a treat for me
     
  3. Hammers

    Hammers Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Sep 1, 2009

    Sep 1, 2009
    10
    0
    15
    Thanks Brit! had to do this folowing your instructions! All ready for the big update now!

    Do you think the next update will wipe out data on the phone? also, what exactly has changed with youtube on this maintenance update?

    thanks again for your help
     
  4. TheBrit

    TheBrit Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,188
    Joined:
    Aug 25, 2009

    Aug 25, 2009
    1,188
    114
    143
    UK
    The next update should not wipe your phone but you will have to set up HTC Sense again as any custom scenes do get wiped.
     
    Hammers likes this.
  5. Tom Conway

    Tom Conway Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    27
    Joined:
    Jan 18, 2010

    Jan 18, 2010
    27
    0
    15
    Bristol
    Thanks, thats worked for me as well. Now, how do I get the next update - I see its out now
     
  6. Tom Conway

    Tom Conway Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    27
    Joined:
    Jan 18, 2010

    Jan 18, 2010
    27
    0
    15
    Bristol
    Patience, thats how you get it. Appeared once I'd started to re-install stuff wiped from last install. Now lets see what it does.
     

Share This Page

Loading...