1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support force browser cache

Discussion in 'Android Help' started by trogne, Aug 16, 2016.

  1. trogne

    trogne Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    34
    Joined:
    Oct 20, 2012

    Oct 20, 2012
    34
    2
    16
    Hi,

    Everytime I reload the same web page, the data is loading anew.
    It's not cached, so not good for my 4G 1gb data plan.

    I want everything to be cached, and decide when to clear the cache.

    What can I do ?

    Thanks
     

    Advertisement

  2. Hadron

    Hadron  
    VIP Member
    Rank:
     #7
    Points:
    2,218
    Posts:
    22,358
    Joined:
    Aug 9, 2010

    Aug 9, 2010
    22,358
    15,638
    2,218
    Spacecorp Test Pilot
    Dimension Jumping
    Have you tried some different browsers, to see whether the behaviour changes? And what browser are you using?

    Also when you say "reload" what exactly do you mean: press the back button, navigate to a page you've previously loaded in the same session but not via the back button, or explicitly pressing the refresh button? And what sort of web page (some are more static than others)?
     
    scary alien likes this.
  3. trogne

    trogne Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    34
    Joined:
    Oct 20, 2012

    Oct 20, 2012
    34
    2
    16

Share This Page

Loading...