1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Force close

Discussion in 'Android Devices' started by tojjer, Mar 13, 2010.

  1. tojjer

    tojjer Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    294
    Joined:
    Feb 25, 2010

    Feb 25, 2010
    294
    8
    56
    Paramedic
    Weymouth, UK
    Done a search but can't find it already, so apologies if it has been asked already.
    I'm running Free Caddie on my Hero in the UK.
    Getting " FORCE CLOSE " coming up a lot with this app. It says try running app again but every time I do it comes up with the force close tab again. Only way I can get it to work again is to uninstall and re-install again.
    Am I being dense here or is there another way to get it to work again after this message comes up ?

    Thanks
     

    Advertisement

  2. Jaffa

    Jaffa Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    148
    Posts:
    1,185
    Joined:
    Nov 16, 2009

    Nov 16, 2009
    1,185
    91
    148
    Electrical Engineer
    Brighton
    Try The developer.
     
  3. tojjer

    tojjer Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    294
    Joined:
    Feb 25, 2010

    Feb 25, 2010
    294
    8
    56
    Paramedic
    Weymouth, UK
    Thanks. Have done, waiting to hear back, didn't know if others had had the same problem.
     
  4. lekky

    lekky Lover
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,250
    Joined:
    Oct 29, 2009

    If you have uninstalled then reinstalled the app and are still getting FC's, then its probably a programming error, good idea to contact the developer about it. Make sure you include your phone info, such as v1.5, htc hero etc so he can better diagnose the issue.
     
    tojjer likes this.
Tags:

Share This Page

Loading...