1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Forced Reboot fix?

Discussion in 'Android Devices' started by Alsaces Daddy, Apr 29, 2012.

  1. Alsaces Daddy

    Alsaces Daddy Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    4,928
    Joined:
    Nov 13, 2011

    Nov 13, 2011
    4,928
    1,885
    313
    Male
    Electrician
    Florida
    Have we come up with a solid idea or fix for the forced reboots? Running stock b08c. Had the phone about a month now and its a daily occurrence.
     

    Advertisement

  2. MrBobo

    MrBobo Android Expert
    Rank:
     #68
    Points:
    313
    Posts:
    1,203
    Joined:
    Jul 12, 2011

    Jul 12, 2011
    1,203
    1,316
    313
    Male
    Business Analyst
    Dimondale, MI
    Generally if it's software related I would start by changing to the stock launcher and see if that helps, you can try a factory reset too to see if it's software, if that doesn't fix it, my guess is it's hardware and you will need to talk with zte about sending it in for repair /replacement
     
  3. MrBobo

    MrBobo Android Expert
    Rank:
     #68
    Points:
    313
    Posts:
    1,203
    Joined:
    Jul 12, 2011

    Jul 12, 2011
    1,203
    1,316
    313
    Male
    Business Analyst
    Dimondale, MI
    They will likely have you use the zte software update tool to reload the stock setup, you could try that before you call too
     
  4. justtom

    justtom Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    687
    Joined:
    Jan 12, 2012

    Jan 12, 2012
    687
    140
    93
    North East Pa. USA...
  5. Alsaces Daddy

    Alsaces Daddy Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    4,928
    Joined:
    Nov 13, 2011

    Nov 13, 2011
    4,928
    1,885
    313
    Male
    Electrician
    Florida
    How do you change the stock launcher? The SD card she has is the same one it came with. I was attempting to avoid the factory reset due to her already having it set up and the time it would take to do it all over again but I am willing to do whatever now.

    I do know how to do a factory reset. Is there anything I need to know to do after that?
     
  6. MrBobo

    MrBobo Android Expert
    Rank:
     #68
    Points:
    313
    Posts:
    1,203
    Joined:
    Jul 12, 2011

    Jul 12, 2011
    1,203
    1,316
    313
    Male
    Business Analyst
    Dimondale, MI
    Go to the play store app and search for launcher, the most popular is the go launcher, I like the ics 4.0 launcher
     
  7. Trimbaud

    Trimbaud Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    219
    Joined:
    Aug 22, 2011

    Aug 22, 2011
    219
    36
    73
    Male
    Collector
    Pennsylvania
    Sent my phone to zte twice, after updating software twice. They just replaced phone. The rep told me somethjng about a hardware problem with the touchscreen. Who knows anymore..
     

Share This Page

Loading...