1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Formatting text problem - Font colour

Discussion in 'Suggestion Box & Feedback' started by SUroot, Feb 5, 2013.

  1. SUroot

    SUroot Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    1,123
    Posts:
    23,925
    Joined:
    May 25, 2010

    May 25, 2010
    23,925
    5,304
    1,123
    UK Technical Lead; Desktop Support
    Riddlesden, West Yorkshire, UK
    OK, so if i type this line, highlight it, then go to the downward arrow next to the Font Colour button and choose DeepSkyBlue....

    I get the color=DeepSkyBlue tags as expected. The Font Colour button has now changed to my most recent choice, DeepSkyBlue, again - as expected.

    Now if I type and highligh this line and press the Format Colour button Directly....

    I actually get color=rgb(0, 191, 255) tags instead, which is annoying as this forum doesn't use those tags as seen above

    So everytime I want to choose the same font colour in one post, I have to use the downward arrow and choose from the palette each time.

    Please could the button itself be looked at? This doesn't affect all colours. Black, Red and Lime Work. I can't go through them all but I tested a handful. Others that don't work... SandyBrown, Sienna, Cyan

    Many thanks...
     

    Advertisement

  2. Phases

    Phases Community Manager
    Administrator
    Rank:
     #14
    Points:
    1,503
    Posts:
    9,015
    Joined:
    Sep 9, 2008

    Sep 9, 2008
    9,015
    20,352
    1,503
    Male
    IT, Vbulletin and Xenforo Administrator
    Nashville, TN
    I've actually noticed this on a couple different forums.. :\ Very annoying. I assumed it was all colors though.
     
    SUroot likes this.
  3. SUroot

    SUroot Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    1,123
    Posts:
    23,925
    Joined:
    May 25, 2010

    May 25, 2010
    23,925
    5,304
    1,123
    UK Technical Lead; Desktop Support
    Riddlesden, West Yorkshire, UK
    It seems the really basic colours are working but the more "unique" ones do not. Almost like they were an add-on thats not working well.
     

Share This Page

Loading...