1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Forum Bug

Discussion in 'Suggestion Box & Feedback' started by April_Fool_79, Feb 6, 2010.

  1. April_Fool_79

    April_Fool_79 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    174
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    174
    16
    58
    Lynn Haven, FL
    I'm guessing this goes here, since no place else seemed appropriate.

    When I'm replying to a topic, and I try to use an apostrophe ('), it opens a quick search box at the bottom of the browser (similar to what you see if you press Ctrl + F, but without the options). It only shows up on reply boxes (both quick and advanced), not on new threads (like this box) or when I reported a post earlier today. Does anyone know what is causing this, and how to stop it? I'm getting tired of typing my post in Notepad and then pasting it over.

    I'm running Firefox 3.0.14 if that helps. :)
     

    Advertisement

  2. Phases

    Phases Community Manager
    Administrator
    Rank:
     #14
    Points:
    1,503
    Posts:
    9,030
    Joined:
    Sep 9, 2008

    Sep 9, 2008
    9,030
    20,382
    1,503
    Male
    IT, Vbulletin and Xenforo Administrator
    Nashville, TN
    Wow, never heard of this one, I use apostrophes all the time!
     
  3. April_Fool_79

    April_Fool_79 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    174
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    174
    16
    58
    Lynn Haven, FL
    Well, for some reason it's fixed itself. No idea what caused or fixed it, but it was doing it for about a week. Driving me nuts. Maybe I just needed to complain about it and it fixed itself. :)
     

Share This Page

Loading...