1. Are you ready for the Galaxy S20? Here is everything we know so far!

Forum issues??

Discussion in 'Off Topic' started by LECTER, Aug 14, 2010.

  1. LECTER

    LECTER Android Expert
    Thread Starter

    Have been getting database errors all damned day and can hardly view this forum and posts seem to be missing!!

    Anyone else?
     


  2. Coldcloud

    Coldcloud Member

    yes same here, i have only be able to access site one other time today, and all my posts from yesterday are gone :(
     
  3. zacwhite15

    zacwhite15 Member

    agreed, it seriously blows, any word on what is causing it?
     
  4. damewolf13

    damewolf13 live~laugh~love

    Same here. Not only that, but all of my comments from last night have dissappeared, as well as at least one entire thread from last night.:thinking:
     
  5. Phenomenological

    Phenomenological Android Expert

    I was wondering why nobody had posted a thread on this earlier! Been online a couple of times today but there seem to be serious problems.
     
  6. 3devious

    3devious Android Expert

    Ouch, we lost some funny stuff from yesterday...
     
  7. Podivin

    Podivin Android Expert

    clammy skin, cold sweats, blurred vision

    Withdrawl symptoms, Android Forums must be down...
     
    Jessie likes this.
  8. IOWA

    IOWA Mr. Logic Pants

    Yeah we did. =(
     
  9. SoFLO

    SoFLO Guest

    I lost like 20 posts :(
     
  10. G.Armour

    G.Armour You know you want to.

    I lost like quite a few posts. But, I'm just happy this place is up and running again. Maybe that won't happen again.
     
  11. Hrethgir

    Hrethgir Android Expert

    That sucked! I had to go to Apple forums, and those guys aren't very fun at all, too serious.
     
  12. G.Armour

    G.Armour You know you want to.

    Better you than me.
     
  13. LECTER

    LECTER Android Expert
    Thread Starter

    Big forum glitch according to Admin.

    Lost some thanks and some posts and the forum still feels wacky!!
     
  14. AshG

    AshG Member

    I am getting a revoked token error while posting in some threads but not others. Something is still wacky. I'd be willing to donate towards a vB 4.0 license.
     
  15. gvillager

    gvillager Android Enthusiast

    Clearing cache and cookies resolved this issue for me.
     
  16. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator

    Weird, the forum was frozen in time for me. Every time I loaded it up there were 0 new posts and threads I'd already read came up as being new again. I only realised other people could still access the forum when I tried it on my phone.

    Cleared my browser's cache + cookies and now everything is back again.
     
Loading...

Share This Page

Loading...