1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Found another issues with leaked 2.2...off brand batteries do not work properly.

Discussion in 'Android Devices' started by Gareee, Sep 1, 2010.

  1. Gareee

    Gareee Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
     #310
    Points:
    68
    Posts:
    661
    Joined:
    Jul 18, 2010

    Jul 18, 2010
    661
    31
    68
    WNC
    They charge fine in an external "dumb" charger, but will not recharge with the phone plugged in to either a wal charger, or a usb cable.

    Also, the display at the top has a question mark over the battery, and cannot report the amount properly in the notification bar.

    If you go to the system menu, however, it will report the amount there.

    The same battery works 100% in a 2.1 DX.

    I think I'll roll back, since we should get the OTA push very soon now.
     

    Advertisement

  2. j_ryan

    j_ryan Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    131
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    131
    10
    38
    Computer Repair
    East Tennessee
    I understand why you'd want to flash back and go with the official release. But you may want to wait a week or two to be sure the bugs you are experiencing are repaired.
     
  3. Gareee

    Gareee Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
     #310
    Points:
    68
    Posts:
    661
    Joined:
    Jul 18, 2010

    Jul 18, 2010
    661
    31
    68
    WNC
    I did roll back, and it resolved al the battery issues. I'm also noticing a lot smoother operation since rolling back.

    Yeah, I'd like the froyo enhancements, but I'll just wait, since there seem to be more issues with leaked 2.2.
     
  4. rjoudrey

    rjoudrey Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,440
    Joined:
    Nov 5, 2009

    Nov 5, 2009
    1,440
    125
    143
    Looking for work!
    Florida
    I don't think Motorola would consider this a bug, may be intentional.
     

Share This Page

Loading...