1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support found two bugs in ICS

Discussion in 'Android Devices' started by apk x64, Apr 27, 2012.

  1. apk x64

    apk x64 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    31
    Joined:
    Apr 18, 2012

    Apr 18, 2012
    31
    0
    15
    bug 1 ) when click for home screen buttion ( aka middle physical buttion) it took aroung ~4 seciod to screen to show up ( it happen when phone is locked more then 5 minutes

    bug 2) the mesage which show "usad code sending"(idk if it called usad or what) is missing (try to call on this number *1# or any number with * #) it just show a blank screen and then direct balance .etc information

    pls dev's fix it soon |)

    my system is running on android 4.0.3 UK version
     

    Advertisement

  2. Nodders

    Nodders Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    477
    Joined:
    Feb 15, 2010

    Feb 15, 2010
    477
    50
    53
    Your bug 1 isn't a general bug - never happened on my phone which has the same version of ICS running. Are you using an custom lockscreen app?
     
  3. apk x64

    apk x64 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    31
    Joined:
    Apr 18, 2012

    Apr 18, 2012
    31
    0
    15
    no i have default lock screen . try to wait for 5 minutes then click on home button.
     
  4. Jafreiteris

    Jafreiteris Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    57
    Joined:
    Apr 24, 2012

    Apr 24, 2012
    57
    6
    16
    Well just tryed, i have no Bug 1. Tryed on sreen 4 when phone is locked, press quickly home after unlocking, half second max. Waited 5 minutes when looked in the app, press home, same, but you will notice that widgets are not fast enought to load, and for very small time there are almost no widgets, and then they quickly loads. I guess you have problem with custom widgets or live wallpaper. When you lock, the sreen, phone goes to battery saving mode, and all the widgets are turned off until next usage. When you use it again, it loads all widgets and stuff, but in your case, it need more time, becouse you use custom sreen widgets or other programs, are i right? In short, one of your widgets couse this stuff.

    Bug 2 : Tryed, couple of *3959# etc nubmers, just get message that there is a network problem or wrong IMM number. Normal or not?

    By the way, where to send bug reports, so the dev realy would look in them for next update fix? I have found couple of myself.
     
  5. apk x64

    apk x64 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    31
    Joined:
    Apr 18, 2012

    Apr 18, 2012
    31
    0
    15
    http://code.google.com/p/android/issues/list
    and for your bug 2 i think it's your network carrier problem not phone's try using different number.
    and i have default screen with no live wallpaper ,just those default clock ,weather and google search widgets.
     
  6. Jafreiteris

    Jafreiteris Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    57
    Joined:
    Apr 24, 2012

    Apr 24, 2012
    57
    6
    16
    I tryed many of randrom codes, same efect. (by random i mean random numbers). same. As i remember, using *NUMBERS# is for sending money to phone for 'call till you have cash' aka pre-paid sim card. For setting numbers, as i hit the last simbol, it automaticly goes to menu (test or other setting).
     

Share This Page

Loading...