1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root FroydVillain without launcherpro?

Discussion in 'Android Devices' started by Faqade, Oct 24, 2010.

  1. Faqade

    Faqade Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    41
    Joined:
    Feb 24, 2010

    Feb 24, 2010
    41
    0
    15
    Wales, UK
    Hi, just wondering if it's possible to have FroydVillain 1.5 just as standard Froyo without any type of launcher like LauncherPro and ADW etc? I've been looking around and can see that you can remove LauncherPro using Titanium Backup but they always say to have another home launcher installed before doing so.

    Thanks :)
     

    Advertisement

  2. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #19
    Points:
    1,413
    Posts:
    12,881
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    12,881
    9,209
    1,413
    UK
    You would need to find the stock 2.2 launcher .apk and install that, then remove any other launchers with titanium backup.

    I'm not sure where to find the stock one (the only one I can think of was a bit buggy, apparently), but I'm sure google could find it for you.
     
  3. janolapin

    janolapin Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jan 27, 2011

    Jan 27, 2011
    1
    0
    5
    France
    I'm interested about a (stock) Launcher.apk compatible with FroydVillain 1.7.2, any ideas ?
    Thanks
     
Tags:

Share This Page

Loading...