1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Froyo and STILL can't view addresses?

Discussion in 'Android Devices' started by brykins, Sep 20, 2010.

  1. brykins

    brykins Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    647
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    647
    77
    98
    Peterborough, UK
    Have 2.2 now on my Desire (with HTC Sense if that makes any difference) and I am amazed that when I open a contact to get their postal address (to write on an envelope), I STILL can't view it. I can see the house number, street and some of the town, but can't see the postcode.

    I can click it and see if in Google Maps (useful) or go Menu -> Edit and scroll and see it all, but why does it have to be this way? Does NO-ONE at Google or HTC actually USE an Android phone?
     

    Advertisement

  2. Isthmus

    Isthmus Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    772
    Joined:
    Jan 6, 2010

    Jan 6, 2010
    772
    119
    93
    I use a Droid running 2.2 and don't experience this problem.
     
  3. brykins

    brykins Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    647
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    647
    77
    98
    Peterborough, UK
    Isthmus - does the Droid run plain Android without the HTC stuff?
     
  4. UncleMike

    UncleMike Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,323
    Joined:
    Nov 15, 2009

    Nov 15, 2009
    2,323
    484
    163
    Central NJ
    I don't have this problem on my Droid either. Can was assume that the postcode is visible when you edit the contact? Did you somehow change the font size being used?
     
  5. wayrad

    wayrad Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,177
    Joined:
    May 12, 2010

    May 12, 2010
    1,177
    148
    163
    Female
    Long Island
    It's a Sense bug. One can only hope the new Sense version fixes it (but I'll believe it when I see it).
     
  6. brykins

    brykins Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    647
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    647
    77
    98
    Peterborough, UK
    Wayrad - that's what I thought, what with all the Droid users having no trouble :)

    Have emailed HTC Customer Support but imagine the answer will be: talk to T-Mobile...that's the answer they normally give.
     
  7. Demache

    Demache Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    3,011
    Joined:
    Apr 18, 2010

    Apr 18, 2010
    3,011
    341
    183
    Sioux Falls, SD
    Mine scrolls when I highlight it. Revealing the post code.

    It is MAGIC.
     
  8. brykins

    brykins Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    647
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    647
    77
    98
    Peterborough, UK
    Ah! When it's highlighted it DOES scroll. Problem now is that the track-pad thingy on the Desire is so rubbish that it takes five minutes to actually make it highlighted ;-)
     
  9. wayrad

    wayrad Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,177
    Joined:
    May 12, 2010

    May 12, 2010
    1,177
    148
    163
    Female
    Long Island
    I'll be darned, it DOES scroll. Before the 2.2 update I'd gotten out of the habit of trying to use the optical joystick for anything - I guess other DInc owners must've done the same, since I've never seen this solution mentioned before. Thanks!
     
  10. noozoo

    noozoo Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jan 4, 2011

    Jan 4, 2011
    1
    0
    5
    What a load of crap! Have they never heard of displaying addresses on more than one line???
     
Tags:

Share This Page

Loading...