1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General froyo on x10i rooted cyanogenmod

Discussion in 'Android Devices' started by thequeenscheese, Jun 5, 2011.

  1. thequeenscheese

    thequeenscheese Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    754
    Joined:
    Nov 8, 2010

    Nov 8, 2010
    754
    24
    63
    Hi i keep getting this message after updating to froyo on x10 any1 help?, is it a timescape issue?
    it doesnt affect anything im doing just pops up at random..

    The aplications Call log plugin (process com.sonyericsson.eventstream.calllogplugin) Has stopped unexpectedly.

    cheers..
     

    Advertisement

  2. beau420

    beau420 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,104
    Joined:
    Nov 10, 2010

    Nov 10, 2010
    1,104
    173
    143
    Computer Guy
    Ottawa
    Do you run any sort of task manager or task killer? If so, that is probably the problem.

    [ROM] 2.2.1 froyo_Achotjan v02.2 / all bugs report - Page 35 - xda-developers



    Same thing here -


    [ROM] 2.2.1 froyo_Achotjan v02.2 / all bugs report - Page 50 - xda-developers


     
  3. thequeenscheese

    thequeenscheese Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    754
    Joined:
    Nov 8, 2010

    Nov 8, 2010
    754
    24
    63
    Hi nope no taskillers or anything like that, the rom statet they were all bad and froyo does the job for me..
     
  4. thequeenscheese

    thequeenscheese Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    754
    Joined:
    Nov 8, 2010

    Nov 8, 2010
    754
    24
    63
    the only thing i can asume its maybe reminants of some backed up data via titaniun etc?
     
  5. beau420

    beau420 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,104
    Joined:
    Nov 10, 2010

    Nov 10, 2010
    1,104
    173
    143
    Computer Guy
    Ottawa
    Juice Defender is a task manager is it not? Didn't you mention you use it?

    Does it not also quit applications that aren't being used?

    I am pretty sure it does.

    What it is probably doing is, it notices you aren't using Call Log, so Juice Defender kills the app,....then you get an error.

    I am afraid you might need to remove the app to fix the problem.
     
  6. thequeenscheese

    thequeenscheese Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    754
    Joined:
    Nov 8, 2010

    Nov 8, 2010
    754
    24
    63
    hi ive only just installed a few hrs ago but i thi k your right and maybe not a good solution to my poor battery, altho this message was happening before that was installed from day1 prob 2wks or so..
     
  7. thequeenscheese

    thequeenscheese Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    754
    Joined:
    Nov 8, 2010

    Nov 8, 2010
    754
    24
    63
    is there an app that can create a dumpfile that sum1 cleverer than me could look through?
     
  8. beau420

    beau420 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,104
    Joined:
    Nov 10, 2010

    Nov 10, 2010
    1,104
    173
    143
    Computer Guy
    Ottawa
    I donno know callog pluggin is needed...there must be an app calling for this callog pluggin....but what app could it be?

    Do you just have the cyanogenmod ROM and haven't modified it at all? Or did you remove stuff with Titanium plus or added back in some Sony apps?

    I know that some apps have a lot of dependencies like Timescape.

    Are you using the default dialer? And does your call log work fine?

    I know that in one of the recent ROMs out there, someone mentioned they changed the call log page....and some have modified the dial page....some have modified the contacts page. Have you edited any of this stuff?

    As for a dumpfile....no clue. You might want to try xda for that one. O even better....the dude that made cyanogenmod. Especially if it is the untouced ROM.

    If you messed with it, I am sure they won't be as helpful, but if it is a publicly released unmodified ROM, then they should be more forthcoming with their aid.
     
    thequeenscheese likes this.
  9. thequeenscheese

    thequeenscheese Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    754
    Joined:
    Nov 8, 2010

    Nov 8, 2010
    754
    24
    63
    thanks for replying, dialer is standard, i did use titanium backup for some apps and contacts etc, handscent for messages rom has had latest update but was doing it before and after this i dont recall modifying anything to do with contacts dialer etc, altho to get timescape to work there is a work around that had to be done aswell as the rom maybe titanium and the rom gave competing system files maybe ill try a fresh rom install tom and only backup contacts and a few apps then reinstall rest from market..

    cheers..
     

Share This Page

Loading...