1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General g1 adb help

Discussion in 'Android Devices' started by justinray, Feb 1, 2010.

  1. justinray

    justinray Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Feb 1, 2010

    Feb 1, 2010
    3
    0
    5
    hi there im following the tutorial to get cyanogen mod on my g1 right now however i have downgraded to rc29 (i think thats the on) and im trying to activate without a data plan over wifi which requires you to set up adb
    i have done all the steps and enter the setprop persist.service.adb.enable 1 and the hardware recognization changes then i enter adb shell in the command prompt on windows i get a "device not found" error how do i fix this
    plz help i hate my blackberry i need my g1 back
     

    Advertisement

  2. Sweed

    Sweed Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    208
    Joined:
    Sep 27, 2009

    Sep 27, 2009
    208
    1
    56
  3. justinray

    justinray Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Feb 1, 2010

    Feb 1, 2010
    3
    0
    5
    well i would totally use that if i could but the fact that i don't have a internet plan is kind of a problem
    is there anything i could have done wrong? i really miss my g1
     
  4. Sweed

    Sweed Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    208
    Joined:
    Sep 27, 2009

    Sep 27, 2009
    208
    1
    56
    you don't need data plan for that
     
Tags:

Share This Page

Loading...