1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General G1 Frequency

Discussion in 'Android Devices' started by deten, Nov 26, 2008.

  1. deten

    deten Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    9
    Joined:
    Nov 20, 2008

    Nov 20, 2008
    9
    0
    5
    Since it has the capability to read the ATT G3 frequency range, its just not setup... could it be tweaked to work with a firmware update or something?

    Or is there no good answer right now... just time will tell?

    deten
     

    Advertisement

  2. DynaBass139

    DynaBass139 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    19
    Joined:
    Nov 5, 2008

    Nov 5, 2008
    19
    0
    15
    I believe it does not use their frequency at all, the 3g signal is the 1700 band and ATT does not carry that.
     
  3. deten

    deten Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    9
    Joined:
    Nov 20, 2008

    Nov 20, 2008
    9
    0
    5
    I thought it could read that frequency range, but its being used for something else... at least teh tech specs say so
     
Tags:

Share This Page

Loading...