1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Galaxy Dialer on Behold 2

Discussion in 'Android Devices' started by a.dt.martinez, Mar 11, 2010.

  1. a.dt.martinez

    a.dt.martinez Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    25
    Joined:
    Mar 9, 2010

    Mar 9, 2010
    25
    0
    35
    Student
    College Station, TX
    So, I'm a bit of a noob, but im starting to get the hang of a few things. I rooted my behold 2 and put the Galaxy ROM on it, tried it out and decided i couldn't live without vibrate and without the stock camera. So I switched to the Behold 2 w/o TWiz ROM and i'm loving it, but i do miss the Galaxy Dialer that was on the galaxy ROM, is there anyway to get that?
     

    Advertisement

  2. Mastermind278

    Mastermind278 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    283
    Joined:
    Dec 11, 2009

    I too would like to get the galaxy dialer and contacts. I tried replacing the contacts.apk but was unsuccessful. Maybe someone else had had better luck.
     
  3. BH_MAN

    BH_MAN Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,381
    Joined:
    Feb 17, 2010

    Feb 17, 2010
    1,381
    1,667
    313
    I can Play around with this if you guys would Like?
    The Contact & Phone app will need to be deodex which I have if you guys want to try them?
     
  4. BH_MAN

    BH_MAN Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,381
    Joined:
    Feb 17, 2010

    Feb 17, 2010
    1,381
    1,667
    313
    Have the Dialer Working. Now to Fix the Contacts :)

    *Edit*
    Have the Galaxy Dialer & Contacts Working Now :)
    Talking about Speed!! Just wow lol :)
     
    Mastermind278 and a.dt.martinez like this.
  5. spinwizard

    spinwizard Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    42
    Joined:
    Jan 17, 2010

    Jan 17, 2010
    42
    5
    16
    SoFla

    So then, does the "stock w/o twiz" dl have these changes? :thinking:
    I put on that ROM a while ago. Do I need to reinstall it to get this dialer and contacts? Thanks
     
  6. a.dt.martinez

    a.dt.martinez Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    25
    Joined:
    Mar 9, 2010

    Mar 9, 2010
    25
    0
    35
    Student
    College Station, TX
    yea, i also have the "BH no TWiz" on my fone, is that where you got it working BH_MAN, and thank you so much, all your work makes this phone worth it for me!
     

Share This Page

Loading...