1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support galaxy note 10.1 boot issue

Discussion in 'Android Devices' started by bazzieb, Nov 28, 2012.

  1. bazzieb

    bazzieb Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Nov 28, 2012

    Nov 28, 2012
    1
    0
    5
    Hi There, my friends galaxy note 10.1 doesnt boot past the boot screen. He said it was working fine over the weekend. Tried to use it today and then this.

    Is there a way to factory reset it without needing to boot it up?

    Kind Regards
     

    Advertisement

  2. MSUgEEk

    MSUgEEk Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,696
    Joined:
    Apr 22, 2010

    Apr 22, 2010
    3,696
    1,418
    313
    Electrical Design Engineer
    Northwestern Alabama
    Hi there bazzieb! I moved this over to the Galaxy Note 10.1 section for you because I think you'll find better help there. There's normally a procedure for every device to perform a reset and it's different from one device to the next. Hopefully someone will answer this quickly for you here!

    Also, welcome to Android Fourms! Hope you stick around for a while! Great community here and very helpful information can be found! :)
     
  3. Szadzik

    Szadzik Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    5,413
    Joined:
    Feb 15, 2010

    Feb 15, 2010
    5,413
    715
    223
    Male
    FAS Admin
    Press and hold the vol up and power buttons to see if you can get into recovery and hard reset it.
     
    MSUgEEk likes this.
  4. khandenys

    khandenys Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Feb 23, 2013

    Feb 23, 2013
    1
    0
    5
    Hello all,

    I am having the same boot problem with my galaxy note 10.1. It does not boot pass the startup screen and when charging, the battery displays on the screen but no indication of charging. I have evn done the hard reset (volume up + power botton) but no luck.

    Any help from anyone who have had similar issues and resolved it?
     

Share This Page

Loading...