1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Galaxy S plus GT i9001 network issues

Discussion in 'Android Devices' started by Optikn3rv, Mar 16, 2012.

  1. Optikn3rv

    Optikn3rv Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    19
    Joined:
    Nov 18, 2011

    Nov 18, 2011
    19
    0
    15
    I have what is maybe a silly question but it does my head in.
    I have the Galaxy S GTi 9001 with Telfort a dutch provider, when I popped over to the UK I had a full signal strength (all bars up) yet when I tried to phone or sms I got told I didn't have permission to use the network.
    I had to manually set it to Orange then it worked, when I got back to NL the same problem again until I manually set it back to KPN (used by Telfort)
    I used the same sim card in my wildfire and never had this problem.
    Question is how to I setup the GT1 9001 to auto connect to a valid network when ever I go to different countries?
    I have it on roaming data etc.
     

    Advertisement

  2. WilfMoralee

    WilfMoralee Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    183
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    183
    24
    38
    Wrong forum, you posting in s2, should be in S forum.
     
  3. Shotgun84

    Shotgun84 Android Expert
    Rank:
     #73
    Points:
    413
    Posts:
    5,383
    Joined:
    May 30, 2011

    May 30, 2011
    5,383
    3,136
    413
    Whatever he said.
    Cambridgeshire, England
    I'll move this thread to the Galaxy S forum for you.
     
    WilfMoralee likes this.

Share This Page

Loading...