1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Galaxy tab 10 (2) & youtube

Discussion in 'Android Devices' started by Lexander, Jul 10, 2012.

  1. Lexander

    Lexander Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jul 10, 2012

    Jul 10, 2012
    1
    0
    5
    Insurance Agent
    Houston
    Hello Ladies and Gents.
    I recently purchased a Samsung Galaxy Tab 10.1 2 tablet and everything seems to work perfectly. The internet, apps, games, etc but for some reason I can not get YouTube to work. I mean I can log in to you tube the site Will open and I can search for a video but once I hit play it just sits there downloading (going in circles) and nothing! If it plays It will constantly stop playing. Is there something that I have to do on the settings menu? Am I doing something wrong? Is there a specific app now that I am missing? Or is my tab No good? Is anybody encountering the same issue?

    Thank in advance.

    Alex
     

    Advertisement

  2. Rush

    Rush {<>}~{<>}
    Rank:
    None
    Points:
    1,043
    Posts:
    18,741
    Joined:
    Jan 31, 2011

    Jan 31, 2011
    18,741
    3,162
    1,043
    Male
    Entrepreneur / Business Owner - Freelance Writer
    Loganville, GA
    Hi Alex...

    Hello and welcome aboard. You can see if clearing "data" from the YouTube application might fix it - usually doing so helps. (Applications &#9654; downloaded or storage use &#9654; youtube and clear data.

    Good luck. I've also moved your thread to its area of discussion. :)))
     
  3. anthokr

    anthokr Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jul 17, 2012

    Jul 17, 2012
    1
    0
    5
    Hi, I have the same issue.
    After few tests it seems to be caused by the youtube application.
    Each time I use the Youtube application (installed on the device by default) it does not play the video, it remains with a grey background.

    if I clean the data (as explained above) & then try to open via the browser it works.

    each time I retry via the youtube application it fails & until you clean the data it fails as well in the browser.

    Would there be an incompatibility between the galaxy tab2 10.1 (GT-P5100) & the youtube application?

    thanks.
     

Share This Page

Loading...