1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root gallery not finding my albums all of a sudden

Discussion in 'Android Devices' started by Yeh Im Legit, Sep 27, 2011.

  1. Yeh Im Legit

    Yeh Im Legit Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    91
    Joined:
    Aug 5, 2011

    Aug 5, 2011
    91
    9
    16
    Not even finding my camera shots... Running evolved Rom sense 3.0 port and this suddenly happened... I can open pictures with gallery in es explorer so I know its communicating from my SD card but something isn't communicating right...

    Tried wiping cache and dalvik but that didn't fix it... Any ideas?
     

    Advertisement

  2. dustwun77

    dustwun77 Endeavor to Persevere :)
    Rank:
     #42
    Points:
    623
    Posts:
    4,828
    Joined:
    Feb 24, 2010

    Feb 24, 2010
    4,828
    2,847
    623
    Male
    ET
    SC
    How about going in to applications and clearing cache there?
     
  3. Yeh Im Legit

    Yeh Im Legit Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    91
    Joined:
    Aug 5, 2011

    Aug 5, 2011
    91
    9
    16
    Did that as well... Also noticed my Facebook icon on the home screen is the android icon now and my contacts aren't sync-ed anymore
     
  4. Yeh Im Legit

    Yeh Im Legit Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    91
    Joined:
    Aug 5, 2011

    Aug 5, 2011
    91
    9
    16
    Music and cloudskipper both not finding music... sd card isn't communicating with my phone... Es finds it and does fine though.... Help
     
  5. DaRayvn

    DaRayvn Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    622
    Joined:
    Aug 15, 2011

    Aug 15, 2011
    622
    378
    113
    Grand Rapids
    usually when the android icon appears on the apps...you just have to switch your htc sense to something else in the personalize menu, then switch back to the one you were using to get the icon to reappear....

    is your sd card partitioned??

    do you have a nandroid you can restore??

    did you delete or uninstall any apps that were built into the rom??
     
  6. Yeh Im Legit

    Yeh Im Legit Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    91
    Joined:
    Aug 5, 2011

    Aug 5, 2011
    91
    9
    16
    Not partitioned
    Haven't deleted anything
    Nandroid restore is only post root so not a viable option unless worse comes to worse... My apps on my SD work fine though... Something with the interface just isn't right I dunno what's going on though
     
  7. DaRayvn

    DaRayvn Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    622
    Joined:
    Aug 15, 2011

    Aug 15, 2011
    622
    378
    113
    Grand Rapids
    honestly if wiping the cache and dalvik cache didnt fix it and you dont have a nandroid of evolvedrom you can restore, then if it was me i would just try reflashing the rom....

    did you just flash the rom?? if thats the case did you make sure you wiped everything?? cache, dalvik cache, data and flash the superwipe zip??

    thats the only thing i can think of was that it wasnt a clean install...evolved is on a final release so it should be bug free....
     
    ocnbrze likes this.
Tags:

Share This Page

Loading...