1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General game resoultion

Discussion in 'Android Devices' started by rkabhi70, Feb 3, 2012.

  1. rkabhi70

    rkabhi70 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    24
    Joined:
    Dec 30, 2011

    Dec 30, 2011
    24
    1
    16
    india
    can I change game resoultion?
    if this is possible
    please reply
     

    Advertisement

  2. rkabhi70

    rkabhi70 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    24
    Joined:
    Dec 30, 2011

    Dec 30, 2011
    24
    1
    16
    india
    can I run gta3 in full screen resoultion?
     
  3. ninadchaudhari

    ninadchaudhari What's up !
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,800
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    1,800
    526
    233
    Male
    F.Y B.E
    127.0.0.1
    umm what do you mean by full screen resolution ?
     
  4. rkabhi70

    rkabhi70 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    24
    Joined:
    Dec 30, 2011

    Dec 30, 2011
    24
    1
    16
    india
    I mean
    game of screen resoultion
     
  5. cool.gautam

    cool.gautam Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    723
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    723
    147
    93
    Student
    Punjab
    320 x 480 is the resolution you have to download for a70
     
    rkabhi70 likes this.
  6. ninadchaudhari

    ninadchaudhari What's up !
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,800
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    1,800
    526
    233
    Male
    F.Y B.E
    127.0.0.1
    Or it is also termed as hvga the screen aspect ratio : 3:2
     
    rkabhi70 likes this.
  7. rkabhi70

    rkabhi70 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    24
    Joined:
    Dec 30, 2011

    Dec 30, 2011
    24
    1
    16
    india
    i want to change game of screen resoultion
    it's possible or not:thinking:
     
  8. varun.chitre15

    varun.chitre15 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,677
    Joined:
    Oct 6, 2011

    Oct 6, 2011
    1,677
    645
    213
    Sangli
    Can u pls elaborate ur problem?
    Both users above have answered u so can pls tell it correctly because the statement u r making is gramatically incorrect so its difficult for us to understand ur problem.
    So post ur prob correctly.
     
  9. ninadchaudhari

    ninadchaudhari What's up !
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,800
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    1,800
    526
    233
    Male
    F.Y B.E
    127.0.0.1
    Do not mind but i loled after this :
    :D
    what do you exactly mean :) !
     
  10. ashudb70

    ashudb70 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    66
    Joined:
    Nov 15, 2011

    Nov 15, 2011
    66
    3
    16
    extc engineer
    mumbai
    hey guys tell me I have changed myscreen resolution through software in market so tell will I b able to play now high resolution n Hd videos n evn high resolution games??? coz I have changed my screen resolution to 120.. as it was 160 default.
     
  11. varun.chitre15

    varun.chitre15 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,677
    Joined:
    Oct 6, 2011

    Oct 6, 2011
    1,677
    645
    213
    Sangli
    U have changed lcd density and not resolution.
    This doesn't make any difference nor it supports/makes compatible extra apps.
     
    ashudb70 likes this.
  12. rkabhi70

    rkabhi70 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    24
    Joined:
    Dec 30, 2011

    Dec 30, 2011
    24
    1
    16
    india
    thanks for this because i want to say this
     
  13. ninadchaudhari

    ninadchaudhari What's up !
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,800
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    1,800
    526
    233
    Male
    F.Y B.E
    127.0.0.1
    That all depends !
    if it just a game that has high resolution but fewer fps thingy -- usually very simple card or dots games which do not have to consume processor power always will work
    else games like gta which are extreme gpu and cpu intensive will never work as they require a good processor and RAM just switching to a higher resolution will sure way get you the result of games showing in full screen but will not guarantee that HD games will play as to Play HD games your phone needs a huge power which ofcourse A70 lacks still !
    to the contrast if you notoce simple game like UNO it just to load simple graphics in non regular intervals + the rate is also slow hence it can be played by just change in resolution -- i do nt mean the exact game as i have not tried but just gave a example that will help :)
    like it will make the graphics that usually go out of screen to come inside but if you can get 1 Ghz and better and 256Mb+ RAM then sure !
    Hope that helps !
     
Tags:

Share This Page

Loading...