1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Gingerbread Search Button Glitch

Discussion in 'Android Devices' started by ryank262, May 8, 2011.

  1. ryank262

    ryank262 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Dec 31, 2010

    Dec 31, 2010
    25
    1
    16
    First, you should know that my phone was submerged in water for 5 seconds and it slowly came back to life for like 2 weeks and was running fine...

    I installed the leaked gingerbread update to my phone and it was running perfect for a few days but now it keeps thinking that I'm pressing the search button over and over and over again. The search menu will come up then go away then come back up then go away, and it will do this forever.

    I have a feeling it might be the internals starting to corrode from the water damage or is it a bug in the new update?

    Anyone else with these problems?
    Thanks
    (BTW I'm running the 4.5.588.MB810 Leak, not the latest leak....
     

    Advertisement

  2. Kaleb Randleaxe

    Kaleb Randleaxe Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    265
    Joined:
    Mar 19, 2010

    Mar 19, 2010
    265
    36
    43
    Lifeguard / Lab Technician
    Michigan
    Well, have you tried going back to Froyo? Sure, it might be water damage. But it also might be a software issue. Nobody can diagnose that from a distance, really. Although I'm inclined to believe it's the water damage, going back to Froyo and seeing if the problem persists is really the only way to tell (or maybe even move to a different flavor of Gingerbead [kernel, ROM, etc.]).
     
  3. Aggie12

    Aggie12 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,682
    Joined:
    Jul 19, 2010

    Jul 19, 2010
    1,682
    429
    163
    student
    Planet Earth
    I think it would be safe to say its the water damage.
     
  4. Kavanova

    Kavanova Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    9
    Joined:
    Jul 7, 2010

    Jul 7, 2010
    9
    0
    5
    Hey,

    I've been having the same problem with no history of water damage. But my problem comes and goes. One of my friends who also has the DX is having the same issue as well. I am running 4.5.573 leak.
     
  5. Aggie12

    Aggie12 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,682
    Joined:
    Jul 19, 2010

    Jul 19, 2010
    1,682
    429
    163
    student
    Planet Earth
    You should update to the newest OTA that may fix it. Check out the root forum for more information
     

Share This Page

Loading...