1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Gingerbread/Swype

Discussion in 'Android Devices' started by dachillfx, Sep 28, 2011.

  1. dachillfx

    dachillfx Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    117
    Joined:
    Mar 19, 2011

    Mar 19, 2011
    117
    8
    36
    Can anyone confirm that swype plays much nicer with Gingerbread than it did with Froyo on the Thunderbolt? One person posted that auto spacing and auto capitalization now works properly. Just need more confirmation b4 installing. Thanks in advance Thunderbolt Fam...
     

    Advertisement

  2. Jrocker23

    Jrocker23 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    360
    Joined:
    Dec 24, 2009

    Dec 24, 2009
    360
    102
    68
    Male
    Law Enforcement
    Staten Island, NY
    The newest version works fine...
     
    dachillfx likes this.
  3. dachillfx

    dachillfx Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    117
    Joined:
    Mar 19, 2011

    Mar 19, 2011
    117
    8
    36
    Are you saying there is a newer version of swype? If so how do I get it??
     
  4. Jrocker23

    Jrocker23 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    360
    Joined:
    Dec 24, 2009

    Dec 24, 2009
    360
    102
    68
    Male
    Law Enforcement
    Staten Island, NY
    Im part of their beta and the downloads for the beta are specific to the device that downloads it.

    The leaks that are around will work with the newest update, my friends have been using it with no problems..
     
  5. CharlzO

    CharlzO Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    123
    Posts:
    993
    Joined:
    Apr 2, 2011

    Apr 2, 2011
    993
    205
    123
    Male
    Computer Programmer
    The only issue I've had so far, is that I've noticed that when in my Mail (I use Yahoo mail mostly), it doesn't auto-space for some weird reason. It works in Yahoo IM, it works in regular messaging, and every other text entry box. But in my mail, it just won't auto-space. Still waiting for things to settle into updates, and then figure it out.
     
  6. Wolf Howl

    Wolf Howl Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    37
    Joined:
    Jan 18, 2010

    Jan 18, 2010
    37
    2
    16
    I've noticed this as well on my yahoo mail.
     
  7. Wolf Howl

    Wolf Howl Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    37
    Joined:
    Jan 18, 2010

    Jan 18, 2010
    37
    2
    16
    Nevermind on mine, it's working now on yahoo mail. Sweet.
     

Share This Page

Loading...