1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Gmail - colors of accounts?

Discussion in 'Android Apps & Games' started by kwalla, Nov 15, 2014.

  1. kwalla

    kwalla Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    48
    Posts:
    219
    Joined:
    Sep 17, 2011

    Sep 17, 2011
    219
    18
    48
    Male
    So.. with Lollipop my Gmail app upgraded and, it seems, there's a bit a color coding going on. My one Exchange account is green and my normal Gmail accounts are red.

    That's great.. but I'd like to actually color code the Gmails so I can tell instantly which one I'm in. I've done this online with Gmail.. and, well, I guess I'm disappointed not only doesn't this carry over to the app on my phone, but I can't seem to find a way to do it.

    Is it possible color gmail accounts?

    Thanks,

    K
     

    Advertisement

  2. nickdalzell

    nickdalzell Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    243
    Posts:
    4,823
    Joined:
    Jun 17, 2011

    Jun 17, 2011
    4,823
    865
    243
    Owensboro, KY
    my gmails come in as red circles (contact icon) just like the color code of the account. Yahoo! comes in blue, with blue circle icons. but i don't use photos for the contact icon so maybe that's it?
     
    kwalla likes this.
  3. kwalla

    kwalla Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    48
    Posts:
    219
    Joined:
    Sep 17, 2011

    Sep 17, 2011
    219
    18
    48
    Male
    I like that different services are colored, but... I use more than one Gmail account, so want those colored differently.

    I like your picture idea, I suppose that's what I'll do.

    Thanks!
     
  4. SequShor

    SequShor Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Nov 8, 2013

    Nov 8, 2013
    1
    0
    5
    Me too!!

    Although, I'd rather actually see the account name. All I get now is a big red bar that says Inbox. I want to know which account i'm looking at!!!

    Must be possible - how can something so fundamental to multi-account operation be missing?
     

Share This Page

Loading...