1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root go Locker as default lock screen ?

Discussion in 'Android Devices' started by unotlikeme, Oct 28, 2011.

  1. unotlikeme

    unotlikeme Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    277
    Joined:
    Aug 31, 2011

    Aug 31, 2011
    277
    90
    53
    Male
    Carpentry Demolition Contractor
    Connecticut
    how would i make go locker my default lock screen? ... or

    what is the name of the lock screen apk? so i could reset default permissions so

    that only my go locker lock screen shows when i unlock my phone!

    is this possible
     

    Advertisement

  2. fcortes626

    fcortes626 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    442
    Joined:
    Jul 28, 2011

    Jul 28, 2011
    442
    67
    53
    FedEx and Auto tech student
    Los Angeles
    yes go to your home screen?press the menu button>preferences>theme settings>Go locker>select Go Locker Enable. thats how i did it and it always shows up when i lock my phone.
     
    unotlikeme likes this.
  3. unotlikeme

    unotlikeme Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    277
    Joined:
    Aug 31, 2011

    Aug 31, 2011
    277
    90
    53
    Male
    Carpentry Demolition Contractor
    Connecticut
    i did this and sometimes i have to unlock the stock lock screen and then the go locker lock screen oh well no big deal really just figured it would/should look smoother when im showin off my phone!
     
  4. fcortes626

    fcortes626 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    442
    Joined:
    Jul 28, 2011

    Jul 28, 2011
    442
    67
    53
    FedEx and Auto tech student
    Los Angeles
    thats weird. mine always shows the go locker screen. try another theme for it. maybe thats why.
     
    unotlikeme likes this.
  5. im a genius

    im a genius Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    162
    Joined:
    Aug 23, 2011

    Aug 23, 2011
    162
    4
    36
    Florida
    go locker dosent even work with prevail does it?
     
  6. unotlikeme

    unotlikeme Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    277
    Joined:
    Aug 31, 2011

    Aug 31, 2011
    277
    90
    53
    Male
    Carpentry Demolition Contractor
    Connecticut
    yes go locker works on the prevail you have to get the .apk from the

    go launcher site and put the apk on your sd card and install from root explorer or

    what ever file manager you have. and u also must have go launcher
     
  7. hate

    hate Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    260
    Joined:
    Jul 14, 2011

    Jul 14, 2011
    260
    51
    53
    Male
    Hawaii
    I can't seem to find go locker in market. How did you guys get it installed?
     
  8. unotlikeme

    unotlikeme Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    277
    Joined:
    Aug 31, 2011

    Aug 31, 2011
    277
    90
    53
    Male
    Carpentry Demolition Contractor
    Connecticut
    Go to this site- golauncher.goforandroid.com

    download the .apk put it on your sd card and use root explorer or what ever file explorer you use and install it.
     
  9. PhoneMan93

    PhoneMan93 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    443
    Joined:
    Oct 1, 2011

    Oct 1, 2011
    443
    73
    53
    This happened to me today, I enabled GO Locker and then i had to reset my phone for other reasons and before i reset it was working fine, then after i reset i was getting double lock screens, but i just turned GO locker off and back on and its been working fine since, I guess you just have to reset GO Locker every time you power down your phone.
     
    unotlikeme likes this.
  10. SG2Tiger

    SG2Tiger Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Nov 4, 2011

    Nov 4, 2011
    5
    0
    5
    I get the double lock screen every time with golocker and it's getting very frustrating. Nolock did not solve the problem. Is there any way to tell my phone to have golocker override the default slide lock? Otherwise the app is totally pointless, and I really hate my default lock style.
     
  11. Lordvincent 90

    Lordvincent 90 ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    Rank:
    None
    Points:
    583
    Posts:
    5,559
    Joined:
    Oct 5, 2011

    Oct 5, 2011
    5,559
    4,444
    583
    Male
    entertainer
    grand rapids,mi
    U can always upgrade to hroark's.cm7 port, has several lock screens to choose from. Can even put music player controls on it.
     
    Riotpump likes this.
  12. Riotpump

    Riotpump Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    165
    Joined:
    Oct 31, 2011

    Oct 31, 2011
    165
    37
    73
    Male
    Chicago
    One of the many great features of CM7
     
  13. unotlikeme

    unotlikeme Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    277
    Joined:
    Aug 31, 2011

    Aug 31, 2011
    277
    90
    53
    Male
    Carpentry Demolition Contractor
    Connecticut
    not hatin on cm7 or anything but its still in beta witch means its not a complete rom. CT Mod is way more complete i mean it doesnt have all the cool little tweaks but its way faster and is less buggy.
     
  14. AndroidNoobLOL

    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Dec 24, 2011

    Dec 24, 2011
    5
    0
    5
    I get double lockscreen also. How do you make go locker to default???? :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
     
  15. Lordvincent 90

    Lordvincent 90 ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    Rank:
    None
    Points:
    583
    Posts:
    5,559
    Joined:
    Oct 5, 2011

    Oct 5, 2011
    5,559
    4,444
    583
    Male
    entertainer
    grand rapids,mi
    AndroidNoobLOL likes this.
  16. AndroidNoobLOL

    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Dec 24, 2011

    Dec 24, 2011
    5
    0
    5
  17. AndroidNoobLOL

    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Dec 24, 2011

    Dec 24, 2011
    5
    0
    5
    never mind even that application doesnt work -_-
     
  18. Lordvincent 90

    Lordvincent 90 ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    Rank:
    None
    Points:
    583
    Posts:
    5,559
    Joined:
    Oct 5, 2011

    Oct 5, 2011
    5,559
    4,444
    583
    Male
    entertainer
    grand rapids,mi
    That's strange, worked for me. Did u try this:
     
  19. AndroidNoobLOL

    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Dec 24, 2011

    Dec 24, 2011
    5
    0
    5
    I tried that. Still no dice. I keep getting double lock screens. This is really pissing me off lol
     
  20. Lordvincent 90

    Lordvincent 90 ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    Rank:
    None
    Points:
    583
    Posts:
    5,559
    Joined:
    Oct 5, 2011

    Oct 5, 2011
    5,559
    4,444
    583
    Male
    entertainer
    grand rapids,mi
    What ROM do u have?
     
  21. kcochrun

    kcochrun Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Feb 24, 2012

    Feb 24, 2012
    1
    0
    5
    I just downloaded Go Locker the other day. The problem that I have been having is that when my phone rings, Go Locker automatically unlocks. I am afraid that I will accidentally answer a call from someone that I do not want to talk to. Any word on how to fix this. I have a Samsung Fascinate. Thanks.
     
  22. redneckrebel

    redneckrebel Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    100
    Joined:
    Dec 21, 2011

    Dec 21, 2011
    100
    16
    58
    No double lock screens here, but since installing Go Locker I have had to reboot a couple times cuz my phn got stuck in landscape display. Could just be coincidence...
     
  23. adiabaticrage

    adiabaticrage Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    1
    Joined:
    Nov 6, 2013

    Nov 6, 2013
    1
    1
    6
    Go to settings my device lock screen then select screen lock none hope that helps. I got my 4 key lock screen working that way
     
    DaisFlaque likes this.
  24. DaisFlaque

    DaisFlaque Android Expert
    Rank:
     #153
    Points:
    163
    Posts:
    1,128
    Joined:
    Jan 20, 2012

    Jan 20, 2012
    1,128
    353
    163
    Male
    QualIT Computers LLC. Head Tech. <old new> owner a
    Sector 7 Slums
    I was just about to say... disable the stock locker by going to settings/security/lockscreen/disable or none. You should only have go locker enabled and should fix all this.
     

Share This Page

Loading...