1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Google account problem

Discussion in 'Android Devices' started by loveandroid, May 24, 2010.

  1. loveandroid

    loveandroid Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    121
    Joined:
    May 23, 2010

    May 23, 2010
    121
    1
    56
    Bergen
    I have 2 google accounts but i need to delete 1 but the phone says I have to reset the phone for it.

    Is it any other way?
     

    Advertisement

  2. nx1977

    nx1977 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,421
    Joined:
    Feb 8, 2010

    Feb 8, 2010
    2,421
    174
    163
    UK
    Nope, its the only way for the master acct
     
  3. loveandroid

    loveandroid Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    121
    Joined:
    May 23, 2010

    May 23, 2010
    121
    1
    56
    Bergen
    Hmm.. any way I can change my "google account location" on Google map?
     
  4. nx1977

    nx1977 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,421
    Joined:
    Feb 8, 2010

    Feb 8, 2010
    2,421
    174
    163
    UK
    Yes, turn off buzz/lattitude or invoke privacy settings to hide it!
     
  5. loveandroid

    loveandroid Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    121
    Joined:
    May 23, 2010

    May 23, 2010
    121
    1
    56
    Bergen
    Yeah..but i dont want to disable it, i want to replace it with another Google account.
     
  6. nx1977

    nx1977 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,421
    Joined:
    Feb 8, 2010

    Feb 8, 2010
    2,421
    174
    163
    UK
    You can only replace it by making the acct the main acct. which would mean a hard reset.
     
  7. Swana2k

    Swana2k Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    I had to do this recently also when changed googlemail to gmail.com

    Its nto as drastic as it sounds, the built in Backup tool and MyBackup app do exactly what they say which means restoring everything is a breeze! :D
     
Tags:

Share This Page

Loading...