1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Google Calendar FT3

Discussion in 'Android Devices' started by wayne_, Sep 12, 2011.

  1. wayne_

    wayne_ Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jul 25, 2011

    Jul 25, 2011
    4
    0
    5
    I am running the latest Tims 5a(i think it is) rom.
    When i open the built in calander in Apps it asks me to enter an account for either Corporate or Google, There are already 2 Google accounts setup on the device so I enter the info for one of the accounts and it says it already exists on the device.
    Everytime I run it it asks for me to setup an account.
    I use Google Calaner on my phone with no trouble.

    I checked to see if the 2 sync files exist in system/apps and the do but I also tried replacing them with the sugested downloadable ones. This made no difference.

    Any help apreciated.
    Wayne
     

    Advertisement

  2. toscal

    toscal Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    86
    Joined:
    Mar 26, 2011

    I get the same problem. I did a post recently on it.
    But none of the answers worked for me.
     
  3. wayne_

    wayne_ Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jul 25, 2011

    Jul 25, 2011
    4
    0
    5
    Thank you for your response.
    I havn't even been able to enter an event into the calendar.

    Hope there is a solution soon.

    Wayne
     

Share This Page

Loading...