1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Google Chrome isn't compatible with our device.. Or is it?

Discussion in 'Android Devices' started by landonh12, Sep 22, 2012.

  1. landonh12

    landonh12 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    520
    Joined:
    Aug 26, 2012

    Aug 26, 2012
    520
    46
    68
    Male
    10th Grade Student
    Gulfport, MS

    Advertisement

  2. ktb83

    ktb83 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    653
    Joined:
    Jun 10, 2012

    Jun 10, 2012
    653
    212
    93
    That isn't actually Google Chrome. An XDA developer created that.

    There doesn't appear to be an incognito mode, no Google account auto sign-in, chrome-URLs do not work (for example - chrome://settings), no USB web debugging, it's a different UI and much more....
     
  3. landonh12

    landonh12 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    520
    Joined:
    Aug 26, 2012

    Aug 26, 2012
    520
    46
    68
    Male
    10th Grade Student
    Gulfport, MS
    Aww man.. I was hyped up for nothing :/
     
  4. ktb83

    ktb83 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    653
    Joined:
    Jun 10, 2012

    Jun 10, 2012
    653
    212
    93
    Miren Browser
     
  5. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #12
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,940
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,940
    13,151
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    You have to be running ICS or higher to use chrome.

    There's no way around that
     
  6. landonh12

    landonh12 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    520
    Joined:
    Aug 26, 2012

    Aug 26, 2012
    520
    46
    68
    Male
    10th Grade Student
    Gulfport, MS
    Hopefully with the recovery now we can get ics or jb on this thing!
     
  7. Curtis1973

    Curtis1973 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    2,187
    Joined:
    Jul 1, 2012

    Jul 1, 2012
    2,187
    1,658
    353
    Male
    Greenville,SC USA
    but so you arent disappointed..that miren clone is actually better than chrome in its current state. its laggy,freezes constantly and all sorts of other issues. i have the htc one v and it definitely has no trouble running about anything and this browser runs horribly. but mind you i am on cyanogenmod 10 which also has a few issues of its own,namely no flash support lol.
     
  8. ktb83

    ktb83 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    653
    Joined:
    Jun 10, 2012

    Jun 10, 2012
    653
    212
    93
    Flash works in CM10, you just need to install it on your own (not from Play Store). Let me know if you'd like me to give you a link for it.
     
  9. HackADevice

    HackADevice Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    217
    Joined:
    Jul 21, 2012

    Jul 21, 2012
    217
    5
    36
    Male

    yes please!!
     
  10. Curtis1973

    Curtis1973 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    2,187
    Joined:
    Jul 1, 2012

    Jul 1, 2012
    2,187
    1,658
    353
    Male
    Greenville,SC USA
    yeah I'd love a link to it ktb. thank you.
     
  11. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #12
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,940
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,940
    13,151
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    0 issues with chrome on official cm10 here. Must be a device specific issue
     
  12. ktb83

    ktb83 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    653
    Joined:
    Jun 10, 2012

    Jun 10, 2012
    653
    212
    93
  13. Curtis1973

    Curtis1973 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    2,187
    Joined:
    Jul 1, 2012

    Jul 1, 2012
    2,187
    1,658
    353
    Male
    Greenville,SC USA
    it must be. a number of HTC users have left messages during rate process stating some of the same issues I've had,but not all. could be my specific build of cm 10 also. I noticed the entire phone got laggy like it wanted to freeze up during use of chrome. I killed app and uninstalled.
     
    Rxpert83 likes this.

Share This Page

Loading...