1. Download our Official Android App: Forums for Android!

google.com location

Discussion in 'Android Devices' started by kjw002, May 20, 2010.

  1. kjw002

    kjw002 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    17
    0
    15
    Anyone else notice that with the update when you go to Google.com it can't find your location? Even with gps on it won't locate you. Works fine on droid Eris but not on hero.
     

    Advertisement

  2. Hemlox

    Hemlox Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    82
    Joined:
    Mar 9, 2010

    Mar 9, 2010
    82
    10
    18
    Illinois
    Mine finds me...
     
  3. kjw002

    kjw002 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    17
    0
    15
    I'm in the houston, tx area. No matter what part of town I'm In it always says " location unavailable"
     
  4. misplacetexan

    misplacetexan Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    24
    Joined:
    Dec 4, 2009

    Dec 4, 2009
    24
    7
    16
    Male
    Baytown, TX
    I just updated this afternoon, my Samsung bluetooth connected, GPS -Google map, google navigation, and sprint navigation locates my location in Baytown, Texas with no problem. So far, I do love what 2.1 has done to my Hero. I have not notice any keyboard lag yet.
     
  5. kjw002

    kjw002 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    17
    0
    15
    this is all i get on google.com. If i click update it just refresh to the same page and if i turn the gps it still doesnt work.
     

    Attached Files:

  6. cbarth3

    cbarth3 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    54
    Joined:
    Nov 21, 2009

    Nov 21, 2009
    54
    5
    16
    Paper Technician
    Texas
    I am seeing this as well. Location unavailable and even with clicking update nothing
     
  7. wallyy

    wallyy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    98
    Joined:
    Jan 24, 2010

    Jan 24, 2010
    98
    6
    36
    Mine does too. And that's kinda weird knowing that whenever you do something Google related on the phone, it ALWAYS wants to know your location and always finds it, lol.
     
  8. phynias

    phynias Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    14
    Joined:
    Oct 23, 2009

    Oct 23, 2009
    14
    1
    16
    mine comes up with chinese writing sometimes and im in california
     
  9. jwpilly

    jwpilly Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    232
    Joined:
    Mar 6, 2010

    Mar 6, 2010
    232
    30
    43
    St. Louis
    I am having this problem as well.
     
Tags:

Share This Page

Loading...