1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root google framework force close

Discussion in 'Android Devices' started by frenchconnect, May 24, 2011.

  1. frenchconnect

    frenchconnect Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    18
    Joined:
    Apr 24, 2011

    Apr 24, 2011
    18
    0
    15
    ok guys I put vamps lv kernels 2.0.8 & 2.0.9 in the zip folder..i applied 2.0.8 & when i booted to system I got the framework force close....rebooted to recovery & tried the 2.0.9 got the same thing...re rebooted to recov......restored the backup & still got it(even went back to ulti.
    v3 still got it)..NEED HELP HOW TO GET THIS SHIT OFF MY HORN

    update ...turned on phone now I get need to wipe data partition or device will b unstable...plz heeellppp
     

    Advertisement

  2. Cooper271

    Cooper271 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    386
    Joined:
    Feb 21, 2011

    Feb 21, 2011
    386
    52
    53
    You have to wipe your phone. Only thing to do.
     
    frenchconnect likes this.
  3. frenchconnect

    frenchconnect Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    18
    Joined:
    Apr 24, 2011

    Apr 24, 2011
    18
    0
    15
    thanx cooper for the response..so do I back up sys/data THEN wip/factory restore & restore both OR do i wipe it & start from scratch (rooting etc.)

    update guys im really at my ropes end i tried wiping the phone from rcovery that didnt work..itried replacin vamps recov with clockwork that didnt work..evrytime no matter what i do when i power it up it vibrates & says google frame work or the UID message..can someone plz help icant get to my homescreens to do anything..is there some way in recovery i can do something if some one has a solution plz give step by step instructions on what to do PLZ
     
  4. [TheAndroid]

    [TheAndroid] Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    672
    Joined:
    Oct 30, 2010

    Oct 30, 2010
    672
    63
    98
    Uh-Meh-Ric-Ah
    Get the Android 2.2 stock update.zip, flash clockworkmod recovery, and hit "Apply update .zip" (Or something like that) You'll have a fresh install and everything should work...
     
    frenchconnect likes this.
  5. Cooper271

    Cooper271 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    386
    Joined:
    Feb 21, 2011

    Feb 21, 2011
    386
    52
    53
  6. frenchconnect

    frenchconnect Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    18
    Joined:
    Apr 24, 2011

    Apr 24, 2011
    18
    0
    15
    thanx the andriod & cooper ..i put clockwork on & did like cooper said & wiped it everythings good ..for now lol..been a few hours & no BS..i had to get my shite together was freakin out for a sec lol....in clockwrok everything is ext2 & ive been reading this is unstable ..ive also seen that if u ext2 the system & ext4 data & cache u should b ok..tell me from u guys experience which shold I set it to..IDONT WANNA GO THRU THIS SHIT NO MO..again thanx for the assist
     
  7. Cooper271

    Cooper271 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    386
    Joined:
    Feb 21, 2011

    Feb 21, 2011
    386
    52
    53
    I've been using ext2 for quite a while. Pretty stable in my opinion
     
  8. [TheAndroid]

    [TheAndroid] Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    672
    Joined:
    Oct 30, 2010

    Oct 30, 2010
    672
    63
    98
    Uh-Meh-Ric-Ah
    I used it for 1 week on my System partition, and got a bootloop. Nty :(
     
  9. Cooper271

    Cooper271 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    386
    Joined:
    Feb 21, 2011

    Feb 21, 2011
    386
    52
    53
    Terrible luck (or maybe I have good luck?) :p I've been using ext2 since CMW came out on all of my partitions.
     
  10. tfek70

    tfek70 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    144
    Joined:
    Nov 15, 2010

    Nov 15, 2010
    144
    20
    58
    Waukesha, WI
    I had to redo my phone about ever 3 weeks with EXT 2. I finally decided to go back to rfs. It's not noticeable slower, it's only slower if you run quadrant scores. I don't care about them anymore.
     

Share This Page

Loading...