1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Google Maps Nav on Eris???

Discussion in 'Android Devices' started by droidfanatic, Nov 29, 2009.

  1. droidfanatic

    droidfanatic Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    39
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    39
    0
    15
    I've been doing a lot of research lately, on this forum as well as others and I read somewhere that someone was able to port google maps navigation to there eris. I can't remember if it was this site or somewhere else. Can anyone confirm this? I also read that the people over at xda-developers were able to get it working on the G1 which I believe is running either android 1.5 or 1.6. Here is the link; Google Maps Navigation Ported to T-Mobile G1 | Android Central.

    It would be great if we could get this working on our Eris, I really don't care for any of the other 2.0 features besides this.
     

    Advertisement

  2. bigdroid

    bigdroid Android Expert
    Rank:
     #106
    Points:
    263
    Posts:
    7,118
    Joined:
    Oct 31, 2009

    Oct 31, 2009
    7,118
    138
    263
    Male
    Campus Safety Officer
    Earlville, NY

    Google maps, but not the nav. Unless someone has uncovered the secret just recently.
     
  3. snorge

    snorge Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    337
    Joined:
    Nov 20, 2009

    Nov 20, 2009
    337
    14
    38
    Google maps is already on the Eris by default so I am pretty sure it would be the voice nav they are referring to.

    You could try their guide on the Eris and let us know what happens. If worst comes to worst you can do a factory reset.
     
  4. droidfanatic

    droidfanatic Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    39
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    39
    0
    15
    They have uncovered the secret to getting the navigation part working on the G1, just like what's on the motorola droid, I know that someone on this forum was able to hack it into their eris, just don't know how they did it. I'm hoping they'll come across this thread and tell us how. :)
     
  5. snorge

    snorge Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    337
    Joined:
    Nov 20, 2009

    Nov 20, 2009
    337
    14
    38
    Yeah they should, I don't think there is anything wrong with doing that except you won't be able to ask verizon for help if you screw something up.
     

Share This Page

Loading...