1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Google Search widget freezing phone

Discussion in 'Android Devices' started by Jayme, Sep 24, 2010.

  1. Jayme

    Jayme Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    362
    Joined:
    Jul 7, 2010

    Jul 7, 2010
    362
    13
    38
    Near PDx
    Anybody having a freezing issue with the Google search widget freezing? When i try a search it lets my type in a few letters, then it just freezes.

    I'm using OTA 2.2
     

    Advertisement

  2. erachilla

    erachilla Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    18
    Joined:
    Sep 1, 2010

    Sep 1, 2010
    18
    4
    36
    Network Operations Tech
    The Great Kansas Wastelands
    Had this issue before actually... couldn't figure out why it was happening... hasn't happened since I cleared the data for Google search and re-added the widget to my desktop... tho at the same time I cleared my browser cache so it could of been either or... hope this helps
     
  3. just4747

    just4747 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    201
    Joined:
    Jun 25, 2010

    Jun 25, 2010
    201
    7
    36
    I have this same issue, even now on 2.2.1 Droid X. WTF? Why do I barely hear about this when it happens to me every time I try to type in the search box for this. And when I use actual Swype typing to do it, it freezes 100% every time. Ridiculous.
     
  4. makeshiftharmony

    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    15
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    15
    0
    15
    I have the same problem.
     
  5. Shine 52

    Shine 52 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    66
    Joined:
    Oct 26, 2010

    Oct 26, 2010
    66
    7
    16
    CT
    I had the problem as well. Make sure the app is updated, or uninstall and reinstall(can't remember if I uninstalled or even were able to). Definately delete it from your home screen and put it back on. That worked for me.
     

Share This Page

Loading...