1. Are you ready for the Galaxy S20? Here is everything we know so far!

Google seems defective

Discussion in 'Android Lounge' started by PDN, Jul 13, 2020.

  1. PDN

    PDN Member
    Thread Starter

    Version 83.0.4103.116 (Official Build) (64-bit)
    Windows desktop 2004
    When Chrome tries to open a link in mail, the chrome icon blinks to open that link. And when I click on it ,it does open that link.
    When I use any other browser it just click on the link and it directly opens to the site.
    I have been waiting to no avail. I reinstalled. I reset.
    Is Google aware of this or is it on my end? If on my end, what can I do?
     


  2. puppykickr

    puppykickr Android Expert

    ?

    Is this an Android problem?

    Because I see something about 'desktop', and 'Windows'.

    To my knowlege those aren't generally Android things.
     
    mikedt and ocnbrze like this.
  3. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!

    what email client are you using?
     
    MrJavi and mikedt like this.
  4. mikedt

    mikedt 你好


    "Windows desktop 2004"??
    What exactly is that, a version of XP or something?

    I don't use Windows or Chrome myself, so probably can't help you.
     
  5. PDN

    PDN Member
    Thread Starter

    It is l about Chrome which I thought was Android.
     
  6. tommo47

    tommo47 On Yer Bike, In Yer Chair
    VIP Member

    The version of Chrome that you are using is for the Windows environment in which I assume you are using it as you mention Windows desk top in your OP.

    This not the Android version which is for the Android phone and tablet environment and has the version number 83.0.4103.106 and is, I believe, 32-bit, not 64-bit.

    Version 83.0.4103.106 is in Play Store and is on my Android devices.
     
  7. mikedt

    mikedt 你好

    Nope.

    FYI Chrome is a browser, that that can run on Mac, Linux, Windows, and Android. Android is an operating system that's made by Google, and is quite separate to Chrome.

    I use Android, but I don't use Chrome, so can't really help you.
     
  8. PDN

    PDN Member
    Thread Starter

    Apologies. I will remember.
     
    MrJavi likes this.
  9. MoodyBlues

    MoodyBlues Compassion is cool!
    VIP Member

    No worries. :)

    You might want to ask on our Computers board. Provide as many details as you can!
     
  10. PDN

    PDN Member
    Thread Starter

    Will do and thank you
     
  11. PDN

    PDN Member
    Thread Starter

    Will do and thank you
     
  12. tommo47

    tommo47 On Yer Bike, In Yer Chair
    VIP Member

    Hi @PDN, I've just read your initial post again, and am a little puzzled by your comment 'it does open that link'. If it does open the link, what exactly is the problem? Or did you mean to say 'it doesn't open the link' which would fit with your later comment about 'waiting to no avail'?

    :thinking::)
     
  13. PDN

    PDN Member
    Thread Starter

    It does open the link but clicking on the link itself within the mail should take me directly to the site I should not have to have To click on the blinking browser in order to open the siteIt works perfectly well with edge
     
    tommo47 likes this.
  14. tommo47

    tommo47 On Yer Bike, In Yer Chair
    VIP Member

    Ok, thanks for that.

    :)
     
  15. PDN

    PDN Member
    Thread Starter

    Sorry for the awkward reply but I was replying with my phone by voice. I hope he concept was eventually clear to you.
     
    tommo47 likes this.
  16. tommo47

    tommo47 On Yer Bike, In Yer Chair
    VIP Member

    Yes it was, thanks. Did you follow up @MoodyBlues' suggestion of posting in the 'Computers' Forum?
     
  17. PDN

    PDN Member
    Thread Starter

    I did and thank you I’m still working on the issue
     
    tommo47 likes this.
Loading...

Share This Page

Loading...