1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Google Voice .20

Discussion in 'Android Devices' started by showbo, Mar 22, 2010.

  1. showbo

    showbo Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    147
    Joined:
    Feb 4, 2010

    Feb 4, 2010
    147
    24
    38
    Network Technician
    New Mexico

    Advertisement

  2. rswheaton

    rswheaton Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    183
    Joined:
    Oct 13, 2009

    Oct 13, 2009
    183
    9
    36
    New GV update today, can anyone confirm if the GV issues with 2.1 are fixed with this update?:thinking:
     
  3. cirehawk

    cirehawk Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    278
    Joined:
    Oct 31, 2009

    Oct 31, 2009
    278
    8
    36
    Southern California
    Just tried it and the issues are still there. Maybe I should should do another wipe and flash, because even going down to version .20 did not help.
     
  4. showbo

    showbo Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    147
    Joined:
    Feb 4, 2010

    Feb 4, 2010
    147
    24
    38
    Network Technician
    New Mexico
    No. It doesn't.

    Try this to get it to work, but I was having the same issues as you, installed it and still didn't work.

    Ok.

    Uninstall google voice.

    Reboot your phone.

    Reinstall .20 voice. Should work now, because I did those exact steps, and it works like a charm!!!!!!!!!!! Sweetness.



    Oscar
     
  5. 702DROID

    702DROID Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    582
    Joined:
    Oct 9, 2009

    Oct 9, 2009
    582
    22
    63
    NEVADA
    anyone got an extra google voice invite i need one sent to 702DROID@gmail.com much thanks to anyone who hooks me up
     
  6. andy22

    andy22 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    72
    Joined:
    Oct 17, 2009

    Oct 17, 2009
    72
    0
    15
    got an invite yet? if not tomorrow i can do that
     
  7. 702DROID

    702DROID Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    582
    Joined:
    Oct 9, 2009

    Oct 9, 2009
    582
    22
    63
    NEVADA
    no i havent the sooner the better thanks ;):D
     
  8. andy22

    andy22 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    72
    Joined:
    Oct 17, 2009

    Oct 17, 2009
    72
    0
    15
    done

    Sent from my Heroc using Tapatalk
     
  9. cirehawk

    cirehawk Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    278
    Joined:
    Oct 31, 2009

    Oct 31, 2009
    278
    8
    36
    Southern California
    Quick question. Does chocmatic have sense disabled? I flashed it just now and it doesn't have many HTC widgets. Oh, and I'll check if I have an invite available as well.
     
  10. 702DROID

    702DROID Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    582
    Joined:
    Oct 9, 2009

    Oct 9, 2009
    582
    22
    63
    NEVADA
    thank you sir
     
  11. showbo

    showbo Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    147
    Joined:
    Feb 4, 2010

    Feb 4, 2010
    147
    24
    38
    Network Technician
    New Mexico
    He takes alot of stuff out, to make it run as smooth and quick as possible.

    He basically streamlines, the streamlined roms, if that makes sense.
     
  12. cirehawk

    cirehawk Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    278
    Joined:
    Oct 31, 2009

    Oct 31, 2009
    278
    8
    36
    Southern California
    Yeah, it makes sense but it's a little too streamlined for me. It didn't even have the basic clock, music, and people widgets. I like having those an my desktop.
     
  13. bucksnut03

    bucksnut03 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Mar 7, 2010

    Mar 7, 2010
    5
    0
    5
Tags:

Share This Page

Loading...