1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Google voice

Discussion in 'Metro PCS' started by telefunken, Aug 7, 2013.

  1. telefunken

    telefunken Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    48
    Joined:
    Feb 28, 2013

    Feb 28, 2013
    48
    6
    26
    When I first got my ZTE Avid through metro it worked perfect with google voice.

    I reset the phone recently and tried to activate google voice again.
    It won't let me. All incoming calls are going to my metropcs voicemail.

    Anyone have google voice working properly on metro?
    I am on prepaid.
     

    Advertisement

  2. the hulk

    the hulk Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    690
    Joined:
    Mar 11, 2011

    Mar 11, 2011
    690
    186
    93
    Male
    Evil Genius, Jokers Apprentice
    Florida
    it works flawlessly for me, go into google voice app, then settings, and see if the calling option is selected, if it isn't, then you know what to do.
     
  3. telefunken

    telefunken Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    48
    Joined:
    Feb 28, 2013

    Feb 28, 2013
    48
    6
    26
    Thanks for feedback.

    In google voice app settings, voicemail service is set to google voice.
    Still incoming calls go to metropcs vm.

    When I try to do the manual activation of google voice (dial *74 + gv#) I get a error that call can not be put through.

    I called metro they said they don't support call forwarding on prepaid, but I know for a fact it worked perfectly before I did a factory reset.
     
  4. the hulk

    the hulk Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    690
    Joined:
    Mar 11, 2011

    Mar 11, 2011
    690
    186
    93
    Male
    Evil Genius, Jokers Apprentice
    Florida
    try doing it with your wifi on and connected to a source, i know it sounds silly, but it might work
     
  5. telefunken

    telefunken Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    48
    Joined:
    Feb 28, 2013

    Feb 28, 2013
    48
    6
    26
    Thanks but no luck.

    Do you mean with a wifi calling app like joyn?
     
  6. the hulk

    the hulk Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    690
    Joined:
    Mar 11, 2011

    Mar 11, 2011
    690
    186
    93
    Male
    Evil Genius, Jokers Apprentice
    Florida
    you can use that, but I don't have a metro branded device, my google voice works fine, as well as my wifi calling.
     

Share This Page

Loading...