1. Download our Official Android App: Forums for Android!

got HTC Sync and Windows 7 32Bit working...

Discussion in 'Android Devices' started by DFRESH, Feb 15, 2010.

  1. DFRESH

    DFRESH Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    559
    Joined:
    Dec 26, 2009

    Dec 26, 2009
    559
    39
    88
    The Bay Area SF/Oak
    I used the HTC Sync 2.0.4 UK version, you can get it from here.. HTC Sync Upgrade for HTC Hero


    Install it...once it's done installing, go to your windows 7 task bar and exit HTC Sync.

    Next step, right click on the HTC Sync icon on your start menu.

    Choose the compatibility tab...

    Check Compatibility Mode ..."Run this program in compatibility mode for:" and choose Windows XP (Service Pack 3).

    Also check Privilege Level "Runs this program as an administrator"

    Hit apply and then connect your USB Cord to your phone, then start the HTC Sync application ...

    Your Phone and HTC Sync on windows 7 should recognize each other...

    there you have it folks lol.........:D

    why didn't I think of this a while back ago?


    I don't know if this would would for Windows 7 64bit versions, but give it a try. Might work for all you 64bit users as well..
     

    Advertisement

  2. imb951

    imb951 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    53
    Joined:
    Oct 5, 2009

    Oct 5, 2009
    53
    1
    16
    Thanks, could never get it to sync with W7. Would recognize and attempt to sync, but always failed. I'll try XP compatibility mode tonight.
     
  3. DFRESH

    DFRESH Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    559
    Joined:
    Dec 26, 2009

    Dec 26, 2009
    559
    39
    88
    The Bay Area SF/Oak
    It's been working so far for me...did anyone else try it?
     
  4. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,820
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,820
    4,751
    823
    I tried it a while ago and couldn't get it to work, but I have no idea which version of sync I was using.
     
  5. imb951

    imb951 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    53
    Joined:
    Oct 5, 2009

    Oct 5, 2009
    53
    1
    16
    It recognized my phone but I'm still getting errors when trying to sync my contacts/calendar.

    It immediately fails and reads: "Error: 1 Contacts, 1 Calendar"
     
  6. DFRESH

    DFRESH Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    559
    Joined:
    Dec 26, 2009

    Dec 26, 2009
    559
    39
    88
    The Bay Area SF/Oak
    that's odd...it's been working for me and haven't had any problems at all...

    check your settings on htc sync..
     
  7. shulkman

    shulkman Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Feb 8, 2010

    Feb 8, 2010
    6
    0
    5
    Still doesn't work for me. I can't believe HTC hasn't fixed this yet. I have tried all of their B.S. and still couldn't get it to work.
     
Tags:

Share This Page

Loading...